FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Talpan nu renunță la proces! Mesaj clar către FRF înainte de barajul pentru Liga a 3-a: "Faceți un abuz"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 11:30

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut oficial către FRF să nu permită disputarea barajului pentru Liga a 3-a, Rapid - AS Singureni.

Departamentul Juridic al FRF, prin Adrian Stângaciu, i-a cerut lui Florin Talpan să expună motivele pentru care barajul pentru Liga a 3-a ar trebui amânat. Potrivit unor documente obținute în exclusivitate de GSP.RO, Florin Talpan recunoaște că FRF nu are temei legal pentru anularea meciului, dar cere ca regulamentul Federației să fie în concordanţă cu Codul de Procedură Civilă şi cu Codul Civil. Talpan susține că CSA Steaua nu a epuizat toate căile de atac a hotărârii privind dreptul de joc echipei Rapid, iar rezultatul meciului nu poate fi omologat până când nu există o decizie definitivă.

"FRF, faceți un abuz"

Mai mult, juristul CSA, critică FRF pentru că invocă hotărârea AMFB, privind echipa câștigătoare a Ligii a 4-a. "Vă aducem la cunoștință că vă aflați într-o gravă eroare prin faptul că recunoașteți că respectivul act trimis Federației Române de Fotbal de către Comitetul Executiv al Asociației Municipale de Fotbal București este un act juridic. Persoanele care a semnat în numele Comitetul Executiv al Asociației Municipale de Fotbal București nu apar în Extrasul Anexat. Prin faptul că Federația Română de Fotbal recunoaște un act de acest gen, considerăm că faceți un grav abuz, substituindu-vă instanțelor de judecată și legii", se arată în documentul trimisă de Talpan.

"Vreau ca Steaua să evolueze în Liga 1, Liga a 2-a sau Liga a 3-a. Nu renunț la luptă. Domnul Burleanu trebui să realizeze că noi suntem Steaua. Avem cei ami mulți suporteri"
Florin Talpan, pentru GSP.RO

Meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, AS Singureni - Academia Rapid se joacă azi, de la ora 21:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
misterverde
misterverde  •  18 Iunie 2018, 12:47
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2018, 14:37

La AMFB/PSD avem de a face fie cu prostie, in cazul cel mai fericit, dar mai sigur cu hotie amestecata cu prostie! Stiu ca Tiriac a spus ca prefera hotul, insa sigur nu un hot precum astia! :-))) PSD s-au straduit cat au putut pt a promova Academia Partid din cauza prostiei cu care au inceput acest proiect, cand au ales sa inscrie o asociatie non-profit. Faceau societate comerciala cum este acest R sau Redivivus, nu avea nimeni ce le reprosa. De ce au ales asa?! Pt ca au tinut mortis sa se cheme Rapid si a convinge lumea ca ei ar fi Rapid desi nu erau. Acum sunt Rapid (am inteles ca au cumparat brandul) dar e prea tarziu si vor trebui fie sa fie invitati in L3 fie sa mai stea un an in L4 ca si noi care ne-am "facut temele" corect de la inceput, ei au incercat sa taie un an, dar uite ca nu se poate .... Dar sa revenim! Daca PSD au reusit sa il determine pe Burleanu sa schimbe ROAF "noaptea ca hotii" pt a ajuta Academia Partid si SR Brasov (insa o echipa din Moldova fara CIS de exemplu nu a fost admisa in play off) nu aveau cum sa mai schimbe si legile care guverneaza Romania, si care vin deasupra celor sportive. Conform acelor legi cei 5 reclamati de Talpan nu sunt legitimati corect la Academia Partid deci AMFB oricat ar vrea nu are cum sa o dea la intors, Baboia fiind deja condamnat cu suspendare Luni riscand de data asta puscaria. Joaca barajul? Sa fie sanatosi, nu e prima data cand s-au bucurat pt asta si apoi TAS i-a retrogradat. :-))) Respect Talpan!

catalyne .. tata tu esti dus rau de tot .. nu poti fi scapat ..

randomm
randomm  •  16 Iunie 2018, 18:36
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2018, 14:41

Cand reprezinta Clubul Sportiv al Armatei Steaua te ia toata lumea in seama. Daca era si el un avocat la o echipa de prin Ilfov probabil nu dadea nimeni 2 bani pe el .... :-))) Asta e si problema PSDului acum, ca se bat cu Steaua, si oricat o fi facut presiuni ministerul condus de psdist asupra lui Talpan sa o lase mai moale si sa ii lase in pace echipa lui Dragnea, uite ca mai avem si oameni corecti care isi fac datoria, niste "nemti" ca spun asa. Din pacate avem putin astfel de oameni, de asta si suntem unde suntem iar PSD isi inchipuie ca pot face ce vor ...

baiete,o data cu inceperea meciului din barajul pentru liga a 3-a,orice ar castiga csa,ar insemna ca merge singureni in liga a 3-a si nu academia clona rapid. atat tot. da,dac,castiga inainte de meci ,da,dar asa,efectiv o sa scoata academia din liga a 3-a si o sa o puna din nou cu voi in liga a 4-a. este ca si in cazul rapid cu chiajna de acum cativa ani. chiajna era retrogradata si a jucat baraj cu rapid,rapid a castigat ,dar a pierdut la tas,dupa. in loc sa vina o echipa din liga a 2-a(chiajna fiind retrogradata matematic) a ramas chiajna. asa si acuma,bine ar fi sa castige macar procesul asta talpan,pentru ca asta ar insemna ca singureni promoveaza si clona academia ramane in liga a4-a.

legendavisinie
legendavisinie  •  16 Iunie 2018, 16:46
Postat de catalynn pe 16 Iunie 2018, 15:22

Se pare ca nu, *** ... A crezut ca macar la fotbal sa fie si el lasat sa castige (altfel KWI s-a sters undeva cu miting lui platit plus manariile de la CCR), dar ai naibii, nici macar atat! :-)))) Insa au si oamenii rabdarea lor, daca chiar insista dosarul TelDrum va primi unda verde pe celeritate in Justitie, iar acolo delapidarile sunt de zeci de milioane, deci un judecator capabil poate sa ii dea si 10 ani ca lui Voiculescu. Deocamdata insa il mai lasa putin, inca e un ... "asset" :-))))

Primarul sectorului 5 este membru PSD? Dar ministrul apărării? Voi vorbiți despre implicarea politicului? Nu vă este rușine?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează