FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Un fost campion cu Rapid face declarații surprinzătoare: "Asta e continuatoarea Rapidului, dar a făcut o mare greșeală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 13:15

Adrian Iencsi, fost căpitan și campion cu Rapid, a vorbit despre situația clubului alb-vișiniu și despre disputa dintre AFC Rapid și Academia Rapid.

"Diferența dintre Rapid și Steaua e mare. Steaua are deja o echipă în Liga 1. Aici e vorba de două echipe în Liga a 4-a, AFC și Academia. Cred că cea mai bună mișcare făcută de cei de la Academia Rapid a fost aducerea foștilor jucători care au evoluat pentru Rapid și care au făcut performanțe. Aceștia vor aduce și fanii. Mi-aș dori ca acest proiect să reușească. Sunt alături de băieți. Mi se pare un proiect sănătos.

Îmi pare rău de cei de la AFC Rapid, care este de fapt continuatoarea Rapidului. Dar prședintele de acolo, Horia Manoliu, a fost o mare greșeală. Nu a adus lângă el fostele glorii, care ar fi adus și fanii. Îmi pare rău pentru AFC, sunt copii buni acolo, care țin cu Rapid.

Eu am vrut acum un an și jumătate să-i adun pe toți și să facem o singură echipă. Dar am văzut că fiecare vrea să aibă Rapidul lui. Nimeni nu știe unde sunt trofeele, dar palmaresul e la jucătorii care au făcut performanță. Venirea lor la Academia Rapid va aduce și emblema și palmaresului Rapidului", a spus Adrian Iencsi la TV Digi Sport

Citește și: Rapid rămâne numai unu'! » AFC, în pragul desființării! Academia are drum liber la promovare: "Veniți cât mai mulți la meciul cu Steaua, că ăsta e Rapidul! Altul nu va mai fi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
100466354012178
Joachim Makay  •  07 Aprilie 2018, 15:17

Rapid s-a desfiintat .

claudiu.h12
claudiu.h12  •  07 Aprilie 2018, 13:58

Doamne ajută !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează