FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID - STEAUA 1-1

Un fost fotbalist al Stelei surprinde! Declarația dată după ce a văzut meciul de aseară

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 11:10

Geraldo Alves (36 de ani) a jucat pentru Steaua doi ani. Între 2010 și 2012, iar după plecarea de la Astra, în vară, s-a lăsat de fotbal. Fostul fundaș a fost impresionat de atmosfera de aseară de pe Giulești și dă un verdict clar pentru fanii FCSB: "Steaua e cea din Liga a 4-a".  

"Echipa e aceea unde sunt suporterii. Echipa e în Liga a 4-a, dar se vorbeşte mai mult de ea decât de CFR. Cu tot respectul pentru cei de la Cluj, care au făcut o treabă excelentă.

Şi pe mine m-au întrebat prietenii de afară ce se întâmplă la Steaua. Le-am spus că echipa din Liga 1 e a domnului Becali, el investeşte. Dar suporterii sunt mai aproape de formaţia din Liga a 4-a.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dacă domnul Gigi şi Armata ar fi fost împreună, erau mult mai puternici. Era altceva, dar din păcate nu se poate", a spus "Geri" la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (155)
rjka
rjka  •  15 Octombrie 2017, 21:07

intr-o romanie atat de dezbinata au ajuns niste penibili sal acuze pe geraldo ca ia bagat gigi bani in buzunare pai a muncit pentru bani aia aia nu anseamna ca acum trebui sa minta asa cum vreti voi fcsbisti omul e profesionist este unul care nu minte pentru ca a vazut si el ca judecatori au spus ca steaua este la armata si vreti ca geraldo sa minta Respect geraldo ca nu esti *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1434693859899517
Remus Ghiorghiu  •  15 Octombrie 2017, 19:05

Auzi mai geraldo!? Dar când bagai cardu'n perete...cine iti vira banii???talpan...armata romana...sau becali? Sunt curios...cine ti a pus in strachina ca sa ai ce manca???

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Octombrie 2017, 17:11
Postat de modestxxl pe 15 Octombrie 2017, 15:26

Câștigă CFR campionatul, sau doar se laudă domnul colonel? :))

Vrei sa zici domnul doctor? Coloneii sunt in alta parte...

Vezi toate comentariile (155)
Comentează