LIGA 4    •   LIGA 5 PRAHOVA

Vă mai aduceți aminte de Foresta - Dinamo? Echipa omului care a vrut să candideze la șefia FRF a reușit o revenire inimaginabilă

Articol de — Ionel Luţan Marti, 11 Septembrie

Prahova Ploiești a câștigat cu 6-5 după ce a fost condusă cu 0-5 de Rapid Sălciile, într-un meci din ligile județene din Prahova. Adrian Teodorescu rămâne un personaj inedit în peisajul fotbalului românesc după ce fostul jucător și conducător de club a renunțat la ideea de a mai intra în cursa pentru președinția FRF pentru a ajunge șeful filialei Prahova a Partidului Reformator.

Deținător, o vreme, al unei echipe de nivel județean, Oțelul Larissa Dobrota, Teodorescu a readus în atenție, în această vară, în aceeași postură de propietar, un brand fotbalistic recunoscut, Prahova Ploiești.

Echipa a fost înscrisă la ultimul nivel fotbalistic județean și a susținut, astăzi, primul meci pe teren propriu în noul sezon. Oaspeții, jucătorii de la Rapid Sălciile, au condus cu 4-0 la pauză, au marcat, apoi, și golul 5, dar continuarea a fost una fabuloasă.

Prahova a marcat de șase ori, ultima dată din penalty, în ultimul minut de joc, și a câștigat finalmente confruntarea cu rapidiștii din Sălciile la capătul unui joc special.

”Dinamo-Foresta în variantă prahoveană”, a punctat, la final de joc, patronul Adrian Teodorescu.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

vasy86le  •  12 Septembrie 2018, 09:05

Postat de gtn5 pe 11 Septembrie 2018, 20:55

daaaa ne aducem aminte cu placere de acest meci ca si de meciurile antologice cu 17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg şi Nijmegen,Vorskla Poltava si multe altele,si peste veacuri se vor pomeni,muhahahahahahaaa.

Multe altele, te rog, mai enumera cateva, stai, nu mai sunt alte meciuri nu? Acum enumera si umilintele fcsb, cam tot la acelasi numar ajungi, nu?

gtn5  •  11 Septembrie 2018, 20:55

daaaa ne aducem aminte cu placere de acest meci ca si de meciurile antologice cu 17 Nentori, Knattspyrnufelag, Elfsborg şi Nijmegen,Vorskla Poltava si multe altele,si peste veacuri se vor pomeni,muhahahahahahaaa.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase