FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Veste uriașă pentru fanii Rapidului! Negocieri între AFC Rapid și Academia Rapid: "Avem mai multe variante"

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 15:01

Scandalul dintre AFC Rapid și Academia Rapid, echipa din Liga 4-a, ar putea înceta în perioada următoare.

Academia Rapid și primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a început o serie de discuții cu Horia Manoliu, președintele AFC Rapid, potrivit Prosport.

Contactat telefonic de GSP.RO, Horia Manoliu a confirmat discuțiile avute cu Academia Rapid. "Da, sunt ceva discuții. Stadiul lor este de peste 50%. Sunt mai multe variante pe care le luăm în calcul. Totul trebuie să se încheie până la finalul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla.

Tot palmaresul este la noi. Și vom recupera în curând și sigla cu vulturul. Cred că cea mai bună soluție ar fi ca AFC Rapid, Academia și ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, să ajungă la un acord", a declarat Horia Manoliu pentru GSP.RO.

În prezent, AS Academia Rapid este lider în Liga a 4-a, cu 59 de puncte, iar AFC Rapid este pe 8, cu 32 de puncte. În prezent, AFC Rapid și Academia au probleme juridice. AFC are anumite datorii la Fisc, în timp ce Academia Rapid nu are personalitate juridică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
catalynn2
catalynn2  •  19 Aprilie 2018, 19:05

Nu ai cum sa faci fuziune in plin campionat nici macar la Liga a 4-a unde sunt premise multe ... Singura optiune este falimentul AFC Rapid pt ca Judecatoria sa acorde Academiei personalitate juridica, insa si aia e tardiv, aceasta problema conform regulamentului FRF trebuia transata inca din Ianuarie. Adevarul e ca Dragnea si Tudorache s-au grabit si nu au analizat toate aspectele iar acum se lovesc de probleme. Asta e, pierd un an, nu e un cap de tara, insa macar am avut un derby cu peste 36 de mii de oameni. Personal sunt total de accord cu Iovan si Lacatus, cluburi cu suporteri precum Steaua si Rapid nu au ce cauta in L4, daca CSU a putut fi invitata in L2, nu vad de ce nu si cele 2?! Evident in cazul Rapidului dupa ce isi rezolva complet problema indetitatii, adica precum CSU sau CSA ai aiba in posesie brandul Rapid fara posibilitatea unei terte parti sa aiba pretentii asupra lui, sau mai simplu spus sa cumpere brandul cu contract beton de la cei in posesia carora se afla in prezent.

para.para
para.para  •  19 Aprilie 2018, 17:07

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului, astia cine mai sunt si de unde au aparut?

legendavisinie
legendavisinie  •  19 Aprilie 2018, 16:45
Postat de ucluj2011 pe 19 Aprilie 2018, 16:45

Pe bune? Adevărul e că nici eu nu știa asta. Baftă multă.

Articolul 2 din ROAF.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează