FOTBAL  »  LIGA 4  »  INVESTITOR

Veste uriașă pentru un club de tradiție: a fost preluat de un nou investitor și visează la revenirea în Liga 1

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 13:47

FC Brașov, club de mare tradiție în Liga 1, a intrat în faliment în acest an, dar suporterii galben-negrilor au luptat din răsputeri pentru a menține fotbalul viu în oraș, înființându-și propria echipă, AS "SR" Brașov. 

Începând de miercuri, echipa care la finalul turului se află pe primul loc în Liga 4 Brașov a fost preluată de investitorul Simon Maurer, care deține afaceri în domeniul imobiliar. 

Continuatoare a defunctei FC Brașov, formația are ca obiectiv promovarea succesivă până în Liga 1, acolo unde a petrecut 46 de sezoane în întreaga istorie. 

"Reprezentanţii suporterilor stegari şi Maurer Imobiliare au ajuns la un acord, iar astăzi au semnat actele şi au cedat puterea de decizie la echipa AS «SR» Braşov în favoarea preşedintelui Vasile Dochiţa şi a doi reprezentanţi Maurer Imobiliare, Liţoiu Filip şi Preda Claudiu-Adrian.

Fiecare persoană va deţine în mod egal, 33,33%, dreptul de proprietate asupra clubului stegar. În noua structură va rămâne preşedinte Vasile Dochiţa, care devine şi administratorul Asociaţiei Sportive «SR» Braşov.

Reprezentanţii Maurer Imobiliare şi Vasile Dochiţa îşi doresc alături şi un reprezentant al suporterilor stegari, pentru a asigura transparenţă şi o comunicare eficientă între club şi fani. Condiţiile suporterilor, acceptate şi de noua conducere, au fost ca echipa să nu fie mutată niciodată din oraş, să nu îşi schimbe culorile sau denumirea", se arată într-un comunicat al AS "SR" Brașov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
the_gunner
the_gunner  •  23 Decembrie 2017, 00:26

Pt mine tot Stegul Rosu a ramas . Si pentru multi brasoveni . Va amintiti ? Pe Melodia Andri Popa , Phoenix ,se scanda -Lupta ,lupta Steagule . Asa ca tu ,ala anticomunist ,mai invata ! SR a fost parte din istorie fotbalului bun ce l-am avut indiferent de ce regim am avut atunci. Clar ?!?

the_gunner
the_gunner  •  23 Decembrie 2017, 00:17

Hmmm ! Steagul Rosu Brasov . Echipa cu cea mai spectaculoasa revenire intr-un meci de cupa UEFA .Va reamintiti ? 0-2 in min 87 si 3-2 in min 90 .Mateescu si Serbanoiu .Buni jucatori a avut de-a lungul timpului . Adamache ,Goran ,Gorfy,Serbanoiu ,Anghel,Lacatus , Ivancescu, Pescaru ( ce stoper ! ) ,dar la virf a fost Naftanaila ,un fel de Dobrin timpuriu. A murit intr-un accident la o vista Cind altii aiba debutau in div A .

mvradulescu
mvradulescu  •  22 Decembrie 2017, 18:17
Postat de ciuleavvictorms pe 22 Decembrie 2017, 18:07

Tot cu „Steagul Rosu” ati rămas! Bine ca nu ati pus SR Orasul Stalin!

„Steagul Roșu” era echipa fabricii de autocamioane (așa se numea și uzina), care a făcut performanță în campionatul românesc și dacă nu neglijăm „Cupa balcanică”, chiar și pe plan internațional. Chiar dacă vă deranjează numele uzinei, vă amintesc faptul că „hrănea o bună parte din populația județului !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close