FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

VIDEO Alexandru Zaharia explică de ce a ales CSA Steaua: „Avem toate condițiile pentru a face performanță”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 15:10

CSA Steaua a făcut transferuri importante în acest sezon. Unul dintre ultimii jucători aduși de Daniel Oprița (38 de ani), antrenorul militarilor, este Alexandru Zaharia (29 de ani, extremă stânga). Jucătorul a dezvăluit care sunt motivele pentru care a ales formația din Ghencea.

„Multă lume crede că e un pas înapoi, pentru că este liga a 4-a, dar de când am venit aici nici nu simt că e o echipă de liga a patra, avem toate condițiile pentru a face performanță. Am avut niște discuții cu mai multe echipe, dar am ales să vin aici pentru că este un proiect îndrăzneț. A contat foarte mult și că Dani (n.r. Daniel Oprița) este aici, și sincer am venit și pentru el, și pentru ceea ce înseamnă Steaua București”, a declarat Zaharia pentru Steaua TV.

Fostul fotbalist al Stelei, Eric Lincar, în prezent antrenorul celor de la Turris Turnu Măgurele, a lăudat transferurile făcute de roș-albaștri în această iarnă, după amicalul pe care echipa lui l-a pierdut în Ghencea, scor 0-1.

Ne bucurăm când auzim astfel de cuvinte din partea unui antrenor. Sincer să vă spun, nu avem lot de liga a patra, punem bazele pentru liga a treia și de acolo ne dorim să ajungem cât mai sus”, a mai spus Zaharia.

Mijlocașul de 29 de ani, care a mai evoluat la Oțelul, Gaz Metan, Poli Iași sau Petrolul, are planuri mari cu Steaua: „Trebuie să o luăm pas cu pas, primul este acesta de promovare în liga a treia și acolo cu siguranță este cel de promovare în liga a doua. Mai este timp până atunci și o să ne gândim atunci ce va urma”.

VIDEO Alexandru Zaharia explică de ce a ales CSA Steaua: „Avem toate condițiile pentru a face performanță”

„Un sfat pentru tinerii din lotul Stelei? Ei știu cel mai bine, fiecare trebuie să tragă căt mai tare pentru că este foarte frumos să joci la nivel înalt, ăsta ar trebui să fie țelul lor pentru că sunt băieți cu calitate” - Alexandru Zaharia

Unul dintre tinerii de viitor ai Stelei este Vlad Nițu, care a marcat primul gol al anului pentru roș-albaștri in amicalul cu Turris Turnu Măgurele (1-0).

„Am început la vărsta de 7 ani. Tatăl meu m-a îndrumat, i-a plăcut și lui de mic, dar pe el nu l-au lăsat părinții. Și a zis să mă ducă pe mine, poate-poate ajung și eu un mic fotbalist. Mă ajută faptul că mă antrenez cu fotbaliști care au evoluat în liga 1.

Au experiență și mă ajută să evoluez și eu din ce în ce mai mult și asta o să fie benefic pe viitor. Este concurență foarte mare, acum să vedem la antrenamente, la meciuri. Fiecare își câștigă locul în teren jucând. În campionat nu avem concurență anul acesta. Cei mai înfocați suporteri ai mei sunt părinții mei. Dacă nu vin la meciuri, se uită pe YouTube. Fotbalistul meu preferat este Cristiano Ronaldo”, a declarat Nițu.

vezi și:

Fanii CSA Steaua „au luat foc” când au auzit numele noului comandant al clubului! Legături „periculoase” cu FCSB și cu CS Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  02 Februarie 2020, 01:45
Postat de fremenul pe 30 Ianuarie 2020, 19:12

Agramatule, noi tinem cu CSA Steaua Bucuresti, vOI cu fcfcsb coruptia 2003 Popesti-Leordeni-Berceni-Mogosoaia, baga bine la cap! In rest, baiatul asta din articol v-a batut clona penibila in 2018 cu Poli Iasi! Goooool Cristeeeea!

buey chiftea ... Steaua in liga a-4a ? ati ciordit numele .. tot urlati cu justitia .. justitia e oarba .. si voi spalati pe cap .... e simplu sa va fur ... vin si va zic ca va ia gigi becali banii , si voi blegi .. o sa mi dati mie .. ca voi aveti in cap decat hatereala ... argumentul vostru e Gigi Becali e Cioban .. distruge Steaua ... *** in voi sa`mi bag de blegi ... Bhaaaaaaa Talpan face tot ce ziceti voi ca face gigi becali !! doar ca face pe bani publici .. blegule ... vaiiii daca i fi in fata ..... romania noastra frumoasa .. DEsteapta-te Romane ca mori bleg !!! Bunicii castiga 400 ron pensie dupa o viata de munca .. si astia la CSA au ditamia bugetul sa dea cu piciorul in basica ...... bhaaaaaaa, ce creiere mici aveti !! Va dati in stamba pe aici .. tastati cu grammar langa voi .. sa pareti culti .. dar creierul vostru e terci ... muci .... Asta e ne meritam soarta .. Romania , care o data era plina de oameni inteligenti .. acum doar boraci poleti !! E bine Bosss !!! pumnii mei minte nu are .. hahaha MAruta si capatos ... si escorte la TV .. sa va rugati sa nu aveti fete .... ca la ce gene aveti !! ies ca Sanziana buruiana :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  02 Februarie 2020, 00:14
Postat de fremenul pe 30 Ianuarie 2020, 19:12

Agramatule, noi tinem cu CSA Steaua Bucuresti, vOI cu fcfcsb coruptia 2003 Popesti-Leordeni-Berceni-Mogosoaia, baga bine la cap! In rest, baiatul asta din articol v-a batut clona penibila in 2018 cu Poli Iasi! Goooool Cristeeeea!

prostule esti treaz?ma tem ca tot prost mori platind ptr ceva ce numai tu crezi.mori in pace ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

296634634302535
Duse Adrian Alexandru  •  01 Februarie 2020, 08:52

cum sa vrei sa joci la o echipa care nu o sa ajunga niciodata in prima divizie ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează