FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - STEAUA

VIDEO Cât tupeu pe puștiul Stelei! Execuția cu care a deschis scorul pe Giulești

FOTO: Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 19:50

Steaua a deschis scorul în derby-ul din Liga a 4-a cu Rapid din penalty, prin tânărul Andrei Predescu (21 de ani). 

La poarta din fața peluzei rapidiste, pe o arenă cu 9.000 de fani ostili, puștiul a ales să transforme lovitura de pedeapsă cu o scăriță, procedeu la care portarul Rapidului nu a avut nicio șansă. (VIDEO)

Stelist declarat, Predescu a sărbătorit reușita sa ostentativ, în fața peluzei giuleștene, spre furia miilor de rapidiști prezenți pe stadion. 

Totuși, Predescu a fost eliminat în partea secundă, pentru un al doilea cartonaș galben primit în minutul 63 pentru o simulare la marginea careului rapidist.

Predescu e golgeterul Ligii a 4-a București, golul din Giulești fiind cel de-al 20-lea reușit în actuala stagiune. 

De la juniorii Stelei, unde a început fotbalul la 8 ani, lui Andrei Predescu (21 de ani) i s-a ivit o ocazie neaşteptată, să joace un an la juniorii elveţienilor de la Grasshoppers.

S-a întors în ţară, a fost la Pandurii şi la Gaz Metan, unde a ajuns să se pregătească cu primele echipe. N-a prins însă niciun minut Liga 1, jucând doar în "C". Apoi a plecat la Liga a 2-a, la Luceafărul Oradea, unde o accidentare era să-i pună capăt carerei. Andrei Predescu s-a întors acasă, la Steaua, însă în Liga a 4-a! Iar acum este golgeterul la zi al Stelei Armatei și al "D"-ului bucureștean.

Vezi VIDEO cu golul lui Andrei Predescu și cele mai importante faze ale derby-ului de pe Giulești

Recent, Predescu a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre evoluția carierei sale

Vezi aici liveTEXT derby-ul din Liga a 4-a dintre Academia Rapid și Steaua. La pauză, scorul este egal, 1-1. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  15 Octombrie 2017, 09:16

Un anonim cu aere de vedeta. La 21 de ani în liga a 4-a, adică un nimeni în fotbal.

forumeer
forumeer  •  15 Octombrie 2017, 00:43

Un baiat care pe langa talent, joaca cu multa pasiune. Meci de meci vine sa cante cu noi dupa ce e schimbat sau la final. Un pusti cu bun-simt. Sper sa ramana la noi macar astia 3 ani cat are contract. Desi ar putea juca lejer in Liga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează