FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC U CRAIOVA

VIDEO FC U Craiova, tot mai aproape de promovare » Alb-albaștrii și-au demolat adversara la ultimul meci din Liga 4-a

FOTO: Fan Club FC U Craiova
FOTO: Fan Club FC U Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 09:54

FC U Craiova a continuat sâmbătă parcursul impresionant din Liga 4-a Dolj. Echipa finanțată de Adrian Mititelu s-a impus cu 10-0 în meciul disputat pe teren propriu contra Flacărei Moțăței.

Alb-albaștrii au condus cu 6-0 la pauză, iar în repriza secundă au reușit să mai înscrie de alte patru ori.

Raicea și Cârstea, autor al unor "duble", și Luica,Gheorghe, Armăselu, Condrea, Ștefan și Mihai Dina au fost marcatorii golurilor lui FC U Craiova.

Oltenii sunt pe primul loc, cu 72 de puncte, și au un bilanț de-a dreptul impresionant: 24 de victorii din 24 de meciuri, golaveraj 130-21. Oltenii nu mai au cum să piardă primul loc, principala urmăritoare, Jiul Podari, fiind la 18 puncte în spatele craiovenilor.

Oltenii nu vor promova direct în Liga 3-a, având de disputat un baraj, unde vor întâlni câștigătoarea celui de-al patrulea eșalon din Dâmbovița. Conform ultimelor informații, returul acelui baraj va avea loc pe terenul lui FC U.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează