FOTBAL  »  LIGA 4  »  PARIURI

VIDEO + FOTO Pariază ca profesioniștii » Un celebru fotbalist român a fost surprins cu bilete "kilometrice" :)

FOTO: Instagram +3   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 12:22

Daniel Pancu (40 de ani), în prezent jucător la Academia Rapid, a fost surprins de paparazzi în timp ce verifica rezultatele de pe un bilet pariat.

Daniel Pancu și Basarab Panduru au fost filmați zilele trecute de cei de la SpyNews în timpul unui prânz în oraș. În timp ce "Pandi" a comandat o bere și pizza, Pancu a avut cu totul alte preocupări. A scos telefonul și ar fi verificat rezultatele meciurilor de pe biletul la pariuri.

Ca scena să fie completă, ospătarul i-ar fi cerut ponturi rapidistului (vezi VIDEO). Cei doi și-ar fi confruntat biletele pentru câteva clipe, apoi s-au despărțit cu un sincer "Baftă!".

Precedentul șumudică

Pancu nu e primul rapidist care pariază. În urmă cu doi ani, Marius Șumudică a fost surprins de reporterii GSP într-o agenție. FRF a decis atunci suspendarea tehnicianului pentru 6 luni. Vezi detaliile AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  06 Februarie 2018, 14:24

/:))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Februarie 2018, 14:17

"ar fi verificat rezultatele", "ar fi cerut ponturi", "si-ar fi confruntat biletele"...asadar nimic concret, 100% speculatie si cancan kilometric. orice jucator care deschide telefonul puneti cu "ar fi" in fata si aberati orice va trece prin minte ca demonstrat ciuciu. RUSINE gsp !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează