FOTBAL  »  LIGA 4  »  PREZENTARE

VIDEO Gheorghe Mihali și Junior Măcriș, prezentați la Academia Muscelul Câmpulung din Liga 4

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 09:34

Junior Măcriș (21 de ani) va juca sezonul viitor pentru Academia Muscelul Câmpulung din Liga 4 Argeș, echipă antrenată de fostul mare fotbalist Gheorghe Mihali (53 de ani).

Fostul fotbalist din Generația de Aur i-a luat la echipa sa și pe Dacian Varga și Cristi Pulhac, ambii jucând sezonul trecut în al patrulea eșalon bucureștean pentru CS FC Dinamo.

Fost jucător la FCSB și CSA Steaua, Junior Măcriș a părăsit echipa Armatei la începutul anului 2018, când n-a mai fost luat în lot de Marius Lăcătuș. Subiectul a fost prezentat la acea vreme de GSP.ro.

junior macris
Junior Măcriș

Reunirea lotului argeșenilor a avut loc luni, când au și fost prezentați Gheorghe Mihali și Junior Măcriș.

Gheorghe Mihali:Mulți prieteni îmi spun că e un nivel scăzut pentru că e Liga 4, dar sunt condiții incredibile aici. E imposibil să nu putem face performanță. Trebuie să înființăm o echipă, să căutăm jucători. Nu toți acceptă să vină să joace la Liga 4”.

„Vom avea jucători care au activat în Liga 3, Liga 2, dar și Liga 1, așa cum a fost Junior, care a jucat pentru FCSB. Obiectivul e promovarea”, a declarat Eduard Bînă, președintele de la Academia Muscelul Câmpulung.

Citește și:

Gheorghe Mihali va antrena în Liga 4 » Va lua doi jucători dinamoviști cu el!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
191168001870190
Neculai Macovei  •  09 Iulie 2019, 22:27

Mihali "fost mare fotbalist"? Ce scara de valori aveti? Ca fizic , da!

valii_sv
valii_sv  •  09 Iulie 2019, 16:54

Din liga a 5 a nu aveti nimic ?

bogat
bogat  •  09 Iulie 2019, 12:40

Ce proiect fabulos, fenomenal, uluitor are Campulung Muscel in Liga a4a!!! E clar ca iau Champions League daca au reusit si achizitia bomba nucleara a marelui jucator Junior Macris trecut pe la FCSB si CSA Steaua. Un nume parca predestinat sa fie pe buzele tuturor....Cu siguranta ca in aceste conditii primele trei ligi din Romania se vor autodesfiinta ca sa faca loc viitoarei campioane din Liga a 4a!!!! Extraordinar, fantastic, funambulesc!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează