LIGA 4  ·  LIGA 5 DÂMBOVIȚA

VIDEO Scene dure pe un stadion din România, chiar în Sâmbăta Mare: arbitrul a fost luat la bătaie după o decizie controversată

Arbitrul Bogdan Duțu a fost ținta furiei fanilor recalcitranți
Arbitrul Bogdan Duțu a fost ținta furiei fanilor recalcitranți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 18:36

Meciul din Liga 5 Dâmbovița dintre Pomicola Raciu și Cetatea Târgoviște, încheiat 1-1, disputat sâmbăta trecută, a generat un scandal monstru între jucătorii celor două echipe, conflict în urma căruia a picat la mijloc chiar arbitrul Bogdan Duțu.

Totul a plecat după ce, în prelungirile meciului, la scorul de 1-1, arbitrul nu a acordat penalty după o simulare în careu a unui jucător de la Pomicola Raciu.

Spiritele s-au aprins, jucătorii s-au luat la bătaie, iar suporterii aflați pe margine, în imediata proximitate a unei biserici, s-au implicat în tensiunile dintre cele două combatante. Aceștia au invadat terenul și au vrut să-i aplice o corecție fizică arbitrului, care a fost lovit de două persoane recalcitrante. 

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat, a declarat un martor ocular”, potrivit Adevărul. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (3)
Danut Ognean  •  01 Mai 2019, 22:00

o fi fost tanase cel care a simulat

Alexandru Raduta  •  01 Mai 2019, 21:56

Face-ti voi de la gazeta ,o ancheta mai ampla,la cum se fac omologarile acestor asa zise terenuri,cum se fac promovarile si retrogradarile,cum se completeaza seriile dupa bunul plac al unora,si multe alte nereguli.ve-ti descoperi cel putin la fel de interesant ca in episodul precedent cu "acoperitii",ca doar aici e Dambovita.

vnelu01  •  01 Mai 2019, 20:18

... şi cum se numeşte "stadionul"(!!!) ?

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Sevilla - Manchester United
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1