FOTBAL  »  LIGA 4  »  LIGA 4

VIDEO Soția însărcinată a unui jucător de la CSA Steaua a fost bruscată de jandarmi și a ajuns la spital!

Florin Răsdan // CSA Steaua - Carmen București
Florin Răsdan // CSA Steaua - Carmen București

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 22:26

Soția însărcinată a fotbalistului Florin Răsdan (24 de ani) de la CSA Steaua a ajuns la spital cu dureri din cauza jandarmilor.

Meciul dintre CSA Steaua și Carmen București (0-1) a fost unul tensionat atât în teren cât și în tribune. La final, suporterii au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine. Jandarmeria a intervenit și i-a potolit pe ultrașii steliști, dar conflictul a continuat și în afara stadionului.

Florin Răsdan a postat pe contul său de Facebook o filmare cu abuzurile jandarmilor. Pe fundal se aude vocea tatălui fotbalistului care îi întreabă pe aceștia de ce au bruscat-o pe tânăra în vârstă de 21 de ani care este însărcinată.

„E normal ca Jandarmeria să dea într-o femeie gravidă?! Soţia mea a ajuns la spital cu contracţii şi cu dureri datorită unor imbecili! Toată lumea judecă suporterii, dar suporterii sunt doar nişte oameni simpli care îşi sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteţi oameni! Sper să reuşim să facem ceva împotriva acestor animale!”, a scris Florin Răsdan pe Facebook.

„Nu-mi vine să cred că Jandarmeria face așa ceva”

„Am rugămintea să ne calmăm”, a spus unul dintre jandarmi, în timp ce altul l-a jignit pe tatăl fotbalistului.

„Eu nu v-am făcut nimic, nu v-am jignit. Deja o doare burta și îmi spune să o duc la spital”, a continuat tatăl lui Florin Răsdan.

„Eu în calitate de părinte vă cer scuze și vă rog să vă calmați”, a insistat jandarmul. „Nu-mi vine să cred că Jandarmeria face așa ceva. Nu e normal să te repezi să dai într-o gravidă”, a mai spus tatăl fotbalistului.

 

 

E normal ca Jandarmeria sa dea intr-o femeie gravida?! Soția mea a ajuns la spital cu contracții și cu dureri datorită unor imbecili!Toată lumea judeca suporterii dar suporterii sunt doar niște oameni simplii care își sustin echipa de suflet, dar voi?! Voi nu sunteti oameni! Sper sa reusim sa facem ceva împotriva acestor animale!

Publicată de Florin Rasdan pe Duminică, 2 iunie 2019

 

VEZI ȘI:

VIDEO Dialog incredibil între Marius Lăcătuș și ultrașii steliști: „Plecați mâine și noi ce facem?” » Nici jucătorii n-au scăpat: „Tricourile astea nu-s de voi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
luker
luker  •  03 Iunie 2019, 19:30

Da meri drq acasa. Prosta Familiei.

301873070518535
Koss Tyn  •  03 Iunie 2019, 09:10

victime colaterale. cand te amesteci in tarate te mananca guit-guit. da e normal din moment ce sta printre huligani

kordell
kordell  •  03 Iunie 2019, 07:19

Am vazut si noi ce s-a intamplat , n-a iesit fum fara foc .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează