FOTBAL  »  LIGA 4  »  REZULTATE LIGA 4

VIDEO Steaua și Rapid și-au făcut încălzirea pentru derby-ul de săptămâna viitoare » Ce au făcut azi + cum arată situația din clasament

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 19:36

CSA Steaua și Academia Rapid și-au făcut încălzirea pentru derby-ul de săptămâna viitoare din Liga 4-a.

Roș-albaștrii s-au impus la limită, scor 1-0, pe terenul lui AS Tricolor. Golul echipei antrenate de Ion Ion a fost reușit de Predescu, care a înscris după o pasă inspirată venită de la Răsdan.

O victorie mult mai convingătoare a obținut Academia Rapid, care a învins-o cu 3-0 pe Comprest GIM, într-un meci disputat pe teren propriu.

Golurile giuleștenilor au fost reușite de Bărbălău, Burlacu și Vlada. (VIDEO, AICI)

Academia Rapid e lider, cu 53 de puncte, în timp ce Steaua se află pe locul secund, cu 51 de puncte.

* Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
* Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
* În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

CSA Steaua - Academia Rapid se joacă sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45. Partida va avea loc pe Arena Națională și va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
catalynn
catalynn  •  08 Aprilie 2018, 10:43

@Valeri: Adevărat a învitat, adevar ai grăit! :-)

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  08 Aprilie 2018, 10:02

Hristos a Inviat ! fc fcsb nu e steaua

cikyu
cikyu  •  08 Aprilie 2018, 09:52

Cand a retrogradat?......

Vezi toate comentariile (35)
Comentează