FOTBAL  »  LIGA 4  »  CORONAVIRUS

În Vaslui nu mai există locuri de carantină » Zeci de vasluieni întorși din străinătate sunt izolați pe stadion

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 20:29

Sunt probleme serioase la Vaslui, acolo unde aproximativ 50 de persoane s-au întors din străinătate și nu mai există locuri de carantină pentru ele. Iar stadionul din localitate este centru de triaj.

Conform celor de la Vremea Nouă, pe stadionul din centrul localității se află aproximativ 20 de persoane adunate de prin vămi și aeroporturi. Acestea au revenit în țară în ultimele 12 ore, dar în acest moment nu mai există locuri de carantină în care să fie cazate pentru următoarele 14 zile. Mai mult, autoritățile mai așteaptă și alte 30 persoane, care ar urma să vină de la aeroportul din Iași.

Nu vor să cedeze hotelurile pentru carantină

"Reprezentanții Prefecturii Vaslui și ai Direcției de Sănătate Publică depun eforturi uriașe pentru a le găsi cazare, însă aceștia se lovesc de refuzul proprietarilor de hoteluri și pensiuni din județ, care nu vor nici în ruptul capului să primească oamenii", notează sursa citată.

Așadar, în acest moment stadionul este o adevărată fortăreață unde oamenii sunt ținuți până când li se vor găsi spații unde să poată dormi. Zeci de polițiști, jandarmi și soldați asigură paza bazei sportive. De asemenea, la fața locului au fost alocate mai multe echipaje medicale care i-au consultat pe toți cei care s-au întors acasă.

Protrivit datelor furnizate de Instituția Prefectului Vaslui, în ultimele 24 de ore, 55 de persoane au intrat în carantină, numărul total al acestora ajungând la 316.

Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

CITEȘTE ȘI:

Ordonanța militară numărul 7 la MAI: orașul Țăndărei, în carantină + Apel către românii din Diaspora: „Rămâneți în țările în care locuiți de Paște”

COVID-19. Motivul pentru care cele 400 de ventilatoare comandate nu mai ajung în România » Ludovic Orban: „Încercăm să le reparăm pe cele stricate”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  04 Aprilie 2020, 21:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează