FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

A fost demis de Hermannstadt, dar și-a găsit imediat echipă » Azi a fost prezentat oficial

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 14:18

Ripensia Timişoara a ajuns la un acord cu Alexandru Pelici. Fostul tehnician al lui Hermannstadt îi va prelua însă pe roş-galbeni din iarnă, înţelegerea semnată e valabilă până în vara anului 2020.

la următorul joc, cu „U” Cluj, precum şi în restul partidelor rămase de disputat din tur formaţia roş-galbenă va fi condusă de pe bancă de directorul sportiv Radu Suciu. 

Contractul lui Alex Pelici cu Ripensia va începe la 1 ianuarie 2019, antrenorul dorind o pauză după ultima experienţă. Iniţial acesta respinsese oferta bănăţenilor.

„Bine ai venit acasă, Alexandru Pelici”, e mesajul postat de cei de la „Ripi” pe pagina clubului. Tehnicianul născut pe Bega va antrena în premieră o echipă din Timişoara după ce de-a lungul carierei a fost „principal” la Unirea Alba Iulia, CSM Reşiţa, Forex Braşov, Sticla Arieşul Turda, Voinţa Sibiu, FCM Târgu Mureş, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor, FC Braşov, CS Mioveni şi FC Hermannstadt.

Cele mai importante rezultate le-a avut pe banca formaţiilor de pe Cibin, promovând şi antrenând în primul eşalon formaţiile Voinţa şi Hermannstadt. De la ultima a fost dat afară după o remiză pe terenul Craiovei, ştiindu-se că e pregătită sosirea lui Vasile Miriuţă pe banca nou promovatei.

Vezi și: Daco Getica și-a luat portar de la Liga 1! A jucat la FC Voluntari ultima dată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează