FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer oficial pentru Petrolul! A adus unul dintre cei mai în formă jucători din sezonul trecut din Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 16:51

FC Petrolul a început campania de achiziții și a adus unul dintre cei mai în formă fotbaliști din returul Ligii a 2-a din sezonul trecut.

"Lupii" l-au convins pe Claudiu Herea (28 de ani) să semneze un contract pe doi ani. Fratele mai mic al lui Ovidiu a evoluat în a doua parte a sezonului trecut la CS Balotești.

În 12 meciuri a marcat de 4 ori și a oferit 4 pase decisive pentru echipa condusă de Augustin Călin, contribuind din plin la salvarea formației, care se afla într-o situație dificilă.

Fotbalistul a evoluat anul trecut, în prima parte a campionatului, la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru care a adunat 18 prezențe în Liga 1, marcând 3 goluri.

2

350.000 €e cota lui Claudiu Herea pe transfermarkt

5 cluburia bifat Claudiu Herea în cariera sa: Victoria Brănești, Viitorul, Rapid, Balotești și Sespi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează