FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUNIORI

FOTO Imagini uluitoare la semifinala campionatului național! Jucătorii gazdelor n-au avut vestiar și s-au schimbat în sala de conferințe

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 00:00

Juniorii mari ai celor de la LPS Satu Mare au pierdut, pe Stadionul Olimpia - Daniel Prodan în fața Viitorului, 2-4, în semifinala campionatului național, însă problemele puștilor nu s-au încheiat pe teren.

Neavând acces în vestiar, tinerii antrenați de Dacian Nastai s-au schimbat în sala de conferințe a arenei sătmărene, printre jurnaliști.

Unul dintre aceștia, Florin Mureșan, a fotografiat momentul incredibil și a scris pe Facebook:

"Nu e conferința de presă de după LPS- Viitorul 2-4! E vestiarul pe care cei de la Olimpia l-au pus la dispoziție băieților lui Nastai! Dacă-i lăsau în vestiarul echipei mari le picau epoleții și le furau știința! Rușine! Cum să-i bagi în sala de conferințe!!! Capul sus băieți și felicitări! Pentru voi au venit peste 2.500 de sătmăreni la stadion!".

18556107 1546152428751603 553450267368595092 n

Mai mult, conform ziarului portalsm.ro, oficialii Olimpiei ar fi acceptat în ultima clipă ca juniorii Liceului cu Program Sportiv să joace pe stadionul mare din oraș.

 AU PUS COVOARELE LA USCAT

Nu e prima oară, în acest sezon, când stadionul din Satu Mare este scena unor evenimente rare chiar și pe arenele din România.

La meciul Olimpia - Foresta Suceava din noiembrie, în tribuna vizibilă în transmisiunea televizată au fost așezate câteva covoare.

"Le-au scos la uscat, au început curățenia de sărbători", s-au amuzat, atunci, localnicii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează