FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Inițiativă lăudabilă pentru oficialii unui club de tradiție din România: "Ne gândim cu toţii la comunitatea locală şi la mediu"

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2017 19:19

UTA Bătrâna Doamnă a semnat un parteneriat cu o firmă de biciclete care îi obligă pe oficialii echipei să meargă prin oraş doar pe două roţi.

"Ne gândim cu toţii la comunitatea locală şi la mediu. Tocmai de aceea ne-am angajat, prin acest parteneriat, să mergem prin oraş doar cu bicicletele.

Avem şi condiţiile necesare din acest punct de vedere, în Arad existând o pistă de foarte mulţi kilometri”, a spus Codru Grădinariu, managerul general al echipei, la Sport Total FM.

UTA a ajuns aseară la Bucureşti pe calea aerului şi a plecat azi la Brăila pentru disputa de mâine cu Dacia Unirea. Revenirea la Arad se va face cu autocarul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează