FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

SSC Farul cere intervenția MTS pentru a putea juca pe stadionul din Constanța: "Oferiți șansa oamenilor să se bucure de fotbal!"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 14:32

SSC Farul a promovat în Liga a 2-a, dar la club nu e liniște. Oficialii clubului cer printr-o scrisoare deschisă intervenția Ministerului Tineretului și Sportului pentru a putea folosi stadionul din Constanța.

"La Constanţa, din interese politice, s-a ajuns la o luptă de neimaginat. Disperarea de a aduna voturi nu are limite, iar politicienii sunt dispuşi la orice compromisuri. Primăria Constanţa doreşte să ne desfiinţeze cu orice preţ pentru a-şi înfiinţa o altă echipă, supusă electoral, şi căreia să-i ataşeze eticheta candidatului la înaltul scaun.

Doamna ministru Ioana Bran, banii alocaţi de către autorităţi pentru a ajuta sportul sunt banii noştri, ai cetăţenilor! Plătim taxe să fim protejaţi şi susţinuţi, nu să fim huliţi şi prigoniţi. Constanţa are o echipă de fotbal, Farul Constanţa, care a promovat în Liga a II a şi nu are unde juca! Ne-a fost reziliat contractul, încă valabil, chiar înainte de începerea campionatului. Să nu ne punem întrebarea de ce? Nu sunt intenţii ascunse aici?

Vă cerem doamna ministru să interveniţi în această situaţie şi să oferiţi constănţenilor şansa de a se bucura cu adevărat de fotbal. Vă cerem să le solicitaţi autorităţilor locale din Constanţa să respecte contractul aflat în vigoare. Vă cerem să susţineţi sportul românesc în faţa intereselor de partid şi personale ale unora. Dacă al doilea oraş al României, Constanţa, nu poate avea un stadion de bun simt, dacă echipei noastre de fotbal, calificată în Liga a II-a, i s-a luat dreptul de a folosi acest stadion, lăsat în paragină, atunci încotro să ne îndreptăm?

Am obosit să ne luptăm cu cei ce au rolul de a ne susţine. Lupta noastră trebuie să fie cea sportivă, pe gazon, pentru fanii şi suporterii noştri. În calitate de Ministru al Tineretului şi Sportului suntem convinşi că puteţi interveni în această situaţie şi aşteptăm răspunsul dumneavoastră", se arată în scrisoarea deschisă trimisă ce oficialii clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
581534618615543
Robert Ivan  •  23 Iulie 2018, 22:00

Acest stadion construit in anul 1955 este bun pentru demolat. Din anul 2014 este in paragina.

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Iulie 2018, 17:29

De ani buni de zile Constanta a ajuns un oras condus de clanul Mazare si partidul lor de hoti sa prosteasca o parte din populatia orasului ,iar acum de atitia ani cetatenii acestui oras nu se pot bucura de o echipa de fotbal ,si va spun ca unde isi pune amprenta PSD-ul distruge tot in tara,si vad anumite aspecte ce se intimpla in orasul asta ca in fiecare an ma duc acolo pe o perioada de citeva zile si am timp sa observ ce se intimpla

liviuemil
liviuemil  •  23 Iulie 2018, 15:35

Pdsr, partied de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează