FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

ULTIMA ORĂ Destinație complet surprinzătoare pentru Florin Bratu » Cu ce echipă s-a înțeles "Mitraliera"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 11:04

Rămas liber de contract după despărțirea de Dinamo, Florin Bratu și-a găsit imediat echipă. Tehnicianul de 38 de ani s-a înțeles cu divizionara secundă Aerostar Bacău, locul 17 în actualul sezon. 

Fostul tehnician al "câinilor" are un obiectiv clar: acela de a salva nou-promovata în Liga a 2-a de la retrogradare. 

"Rezultatele echipei ne-au făcut să luăm această hotărâre. Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tânăr, care nu are foarte multă experiență, dar care compensează prin multă ambiție și care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinși că această mutare va crea un șoc pozitiv echipei.

Noul tehnician va avea două etape de obiectiv. Prima este evitarea retrogradării. În cazul în care va termina în primele 10 echipe, va beneficia de un bonus financiar", a declarat Doru Damaschin, președintele băcăuanilor, potrivit site-ului desteptarea.ro.

Bratu a antrenat de-a lungul carierei la Dinamo II, CS Tunari, România U19 și Dinamo. A petrecut 8 luni pe banca primei echipe a lui Dinamo, de unde a fost demis în septembrie ca urmare a conflictului cu Dan Nistor și a rezultatelor nesatisfăcătoare din acest sezon.

Citește și:  Reinventat de Rednic » Un jucător ignorat de Bratu și Niculescu revine în prim-plan!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  21 Octombrie 2018, 20:29

SABAU e momentul sa intri ca si antrenor la U Cluj ! Echipa are nevoie de tine !

106644143639493
Nelu Teleaga  •  20 Octombrie 2018, 07:07

nu am gresit cind am spus ca nea asta este isteric. el zice ca e coleric. nici pedeparte. poate o fi invatat ceva. cind urlii inseamna ca esti tare de urechi si uiti ca lucrezi cu oameni. este prea tinar ca sa inteleaga multe. l-am vazut injurind am auzit ca a injurat prin vestiar ca se purta ca un satrap. acum te-ai dus unde iti este locul. cu tact cu bunavointa si informare cu a nu deschide razboaie cu altii ai fi putut continua. mai ai multe de invatat. pacat ca ai pierdut o ocazie. cit de niculescu cred ca nici acum nu s-a trezit de la experimentul voluntari. atit.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  20 Octombrie 2018, 04:56

In sfarsit si-a gasit si Bratu echipa de nivelul lui. Pacat ca n-a mai stat vreo 2-3 luni la Dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează