FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Un nou transfer interesant la Petrolul: după Tamuz, a venit un fotbalist cu 173 de meciuri în prima ligă din Grecia

Noe Acosta, în dreapta, alături de Cristi Vlad, președintele Petrolului
Noe Acosta, în dreapta, alături de Cristi Vlad, președintele Petrolului

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 13:17

Petrolul a anunțat un nou transfer: experimentatul mijlocaș spaniol Noe Acosta.

În vârstă de 34 de ani, Acosta, mijlocaș ofensiv, a semnat astăzi un angajament cu "lupii galbeni". Acesta vine din Grecia, acolo unde a evoluat, în ultimii şapte ani, doar la nivel de prim-eşalon, bifând 173 de partide şi 13 goluri marcate pentru Olympiakos Volos, Aris Salonic, Levadiakos, PAS Geanina şi, ultima dată, PAS Lamia, pentru care a avut 26 de prezenţe în stagiunea 2017-2018 a Super League.

Noul echipier al "lupilor" nu este la prima experienţă în fotbalul românesc, Acosta evoluând, între ianuarie 2010 şi ianuarie 2011, pentru "U" Cluj.

Dacă în privința lui Toto Tamuz petroliștii vor aștepta ceva vreme până când atacantul va fi pe teren, Acosta poate intra în calcule chiar și pentru partida de mâine cu Pandurii Târgu Jiu care se va disputa pe stadionul Ilie Oană de la ora 18:00.

200.000 €este cota lui  Noe Acosta, potrivit transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează