FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

100% cap de serie! » România va fi în prima urnă la tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2018

Papp şi colegii pot reveni la un Mondial după două decenii de secetă
Papp şi colegii pot reveni la un Mondial după două decenii de secetă

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2015 00:00

Rămaşi pe locul 12 în clasamentul FIFA şi pe luna iunie, "tricolorii" vor evita granzii Europei în calificări.

Cum războiul UEFA - FIFA s-a stins după demisia lui Joseph Blatter, ideea unui Mondial fără echipele europene nu mai pare de actualitate.

Mai mult, de ieri, România are o şansă însemnată, deoarece va intra în urna capilor de serie! "Tricolorii" sînt pe 12 în clasamentul FIFA, ceea ce înseamnă că, în proporţie de 100%, vor fi alături de ceilalţi favoriţi.

Astfel, vom evita nume precum Germania, Belgia, care a urcat pe locul 2!, Portugalia sau Spania. Însă ar urma să întîlnim, într-un caz nefericit, Franţa. Care joacă în această perioadă doar partide amicale, fiind gazda CE 2016, şi pierde puncte importante de coeficient.

Tragerea la sorţi pentru preliminariile CM 2018 se va desfăşura pe 25 iulie, la St. Petersburg, Rusia.

Cum ar putea arăta grupele pentru noi

VARIANTA GREA VARIANTA DE VIS
ROMÂNIA ROMÂNIA
Franţa Ţara Galilor
Suedia Ungaria
Turcia Albania
Belarus Insulele Feroe
Kazahstan San Marino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
simptomulzero
simptomulzero  •  05 Iunie 2015, 22:12

ma uit prin comentarii si vad cum se adevereste vorba ca romanu-i vesnic nemultumit...cand eram ciuca batailor sarea in sus toata lumea ca nu reusim sa batem decat pe luxemburg, acum cand conducem grupa sariti in sus ca jucam urat. Daca ar castiga Romania mondialul probabil ati acuza ca a fost noroc si am picat doar cu echipe gen Anglia sau Mexic si in finala am avut noroc ca adversarii au prins o zi proasta. Urat, frumos sau norocos, fotbalul e fotbal, iar voi(cei nemultumiti) ar trebui sa mai invatati si sa incurajati, nu doar sa injurati.

cristid.
cristid.  •  05 Iunie 2015, 16:21

Pentru baiatul dinamovist de mai jos, care este ofuscat ca nationala este construita pe scheletul Stelei si spune ca avem cel mai "odios (ce cuvinte mari stii) joc din Europa". Prietene, jucam mult mai spectaculos decat echipele din grupa noastra (Grecia, Irlanda de Nord, Finlanda, Feroe, Ungayria). Ba mai mult, i-am batut la funduletul gol si pe danezi. Bun, deci ti-am enumerat 6 echipe din europa cu un joc mai "odios". Take a chill pill now, linisteste-te, du-te si protesteaza in fata hotelului Rin sa vanda Dinamo pianistul (vorbesc foarte serios, va trebuie un investitor serios).

jalabert
jalabert  •  05 Iunie 2015, 16:20

AVEM SANSE SA FIM PE LOCUL 2 DIN EUROPA DUPA GERMANIA DACA BATEM IN IRLANDA INDIFERENT CE FAC OLANDA SI PORTUGALIA IAR BELGIA NU BATE IN TARA GALILOR SI PIERDE IN FRANTA AMICALUL.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează