FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

2020 poate aduce două reveniri de SENZAȚIE la echipa națională: „Sunt șanse mari”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 10:45

2020 poate aduce mari surprize la echipa națională, ajunsă între timp pe mâinile lui Mirel Rădoi (38 de ani). 

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a declarat că Rădoi ar putea să-i aducă înapoi la prima reprezentativă pe Bogdan Stancu (31 de ani) și Cristi Săpunaru (35 de ani).

Cei doi pot reprezenta soluții și pentru Olimpiada de la Tokyo, unde naționala U21 poate utiliza 3 jucători experimentați, indiferent de vârstă.  Primul evoluează la Genclerbirligi și e golgeterul la zi al campionatului Turciei, în timp ce fundașul joacă la Denizlispor, tot în prima ligă. 

„În primul rând, cel mai important este ca Mirel Rădoi să-i vrea înapoi la națională. Dacă-și dorește asta, sunt șanse mari în cazul lui Săpunaru. La Bogdan Stancu e mai mult de discutat, dar cred că poate fi convins și el. 

Am înțeles mesajul lui Stancu. A spus că și-a făcut treaba la națională și adevărul e că și-a făcut-o, spre deosebire de Ștefan Radu. Ne-a zis că nu mai poate face față pe două fronturi. Dar, pe frontul Olimpiadei, poate face față”, a spus Vochin, la TV Telekom Sport.

Săpunaru s-a retras de la națională vara trecută, pe fondul unui conflict tacit avut cu fostul selecționer Cosmin Contra, în timp ce „Motanul” Stancu și-a încheiat aventura cu prima reprezentativă în februarie 2018.

2020 poate aduce două reveniri de SENZAȚIE la echipa națională: „Sunt șanse mari”
  • Stancu și Săpunaru au jucat împreună și la EURO 2016 // foto: Gazeta Sporturilor

VIDEO // Mihai Neșu, mesaj special pentru Mirel Rădoi: „Are un dar fantastic de a mobiliza numai prin simpla lui prezență, fără să zică mare lucru” 

Vezi și: 

Gică Popescu trage un semnal de alarmă înainte de barajul pentru Euro 2020: „Trebuie să ne fie teamă de orice adversar, acesta este nivelul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
4_3_3
4_3_3  •  29 Decembrie 2019, 22:53

Și pe Gabi Tamaș și Hoban, neapărat! Poate îl convinge și pe Sânmărtean... Sigur nu-i Petrescu selecționerul?

dinamo100
dinamo100  •  29 Decembrie 2019, 14:20

Ce "colaci de salvare" am ajuns sa avem!! Sapunaru si Stancu sunt niste jucatori mediocri (poate Sapunaru sa mai aiba niste sclipiri) de la niste echipe de mana a doua din Turcia. Cu ce ne amagim?!

gazistu
gazistu  •  29 Decembrie 2019, 14:05

SApunaru/ Moti / Nedelcearu , 2 dintre astia 3 ar trebui sa fie titulari la Nationala, nu mereu accidentatul (omul de plastelina), Chiriches, sau ala ce joaca in campionat cu camile, Dragos Grigore, un gafeor de serviciu.... Grigore si Chiriches ne-au mancat ficaTII LA EURO 2016, cu Albania....2 aerieni

Vezi toate comentariile (16)
Comentează