FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

3 declarații tăioase ale lui Pițurcă » "Burleanu ar fi trebuit suspendat un an!". Care e "marea greșeală" făcută de șeful FRF, pe cine vede în locul lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 19:43

Victor Pițurcă se ia de Răzvan Burleanu și anunță pe cine vede el drept cel mai bun președinte pentru Federația Română de Fotbal. 

1. Cine ar trebui să conducă Federația:

 "Îl văd pe Lupescu cel mai indicat. Mai sunt variantele Chivu și Prunea. Cred că lumea fotbalului a înțeles că fotbalul trebuie condus de un om din interiorul fenomenului. 

Eu n-am nimic cu Burleanu, chiar dacă mă simțeam vânat și nedorit, dar omul nu are nimic cu fotbalul.

Poate că un președinte inteligent nu mi-ar fi dat drumul, eu formasem echipa. Burleanu făcuse o mare greșeală. A dat primă la jucători fără să dea și staff-ului tehnic. A fost cea mai mare greșeală. El s-a bucurat că eu am plecat, dar și eu m-am bucurat", a zis Pițurcă la DolceSport.

2. Despre Christoph Daum în România: "Foarte urât a fost primit Daum, foarte urât. S-au luat și de fața lui. Inacceptabil. Are o valoare, vine dintr-o țară superdezvoltată fotbalistic. A avut performanțe. Trebuia să fie o mândrie pentru noi, nu să îl jignim. Toți cei care l-au jignit trebuiau suspendați".

3. Despre acuzația că ar fi fost "telecomanda" lui Becali:  "Burleanu trebuia să aibă ceva palpabil și să demonstreze ce a vrut să zică când a spus că toți selecționerii erau controlați de Gigi Becali sau că avea patronul Stelei influențe. Comisia trebuia să îl cheme pe domnul Burleanu și să argumenteze ce a zis. Domnul Burleanu trebuia suspendat un an de zile!". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
oricare
oricare  •  21 Septembrie 2016, 23:08
Postat de John Milne pe 21 Septembrie 2016, 20:35

*** .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bizdaru
bizdaru  •  21 Septembrie 2016, 22:14

Nea Piti, merge treaba la arabi? Nu-i mai păcălești cu vreun cantonament sau cu vreun joc-scoala pe la Buftea?

yeatsron
yeatsron  •  21 Septembrie 2016, 22:09

avem cel mai slab campionat din lume si practicam cel mai penibil joc, atat la nivel de echipe de club cat si la nivelul echipei nationale! desfiintati fotbalul romanesc pana nu devenim si mai penibili!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează