FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF ECHIPA NAȚIONALĂ

3 foști mari jucători, angajați de FRF » Au jucat la Steaua, Dinamo, Rapid și FC Național, iar acum vor antrena la naționalele de juniori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 14:18

FRF a decis să coopteze în staff-ul naționalelor de juniori 3 foști fotbaliști, Cătălin Munteanu, Florin Bratu și Sergiu Radu, anunță site-ul Federației.

Cei trei proaspeți absolvenți ai cursurilor Școlii Federale de Antrenori sunt posesori ai licenței UEFA A și vor lucra la echipele naționale.

Munteanu, 37 de ani, va face parte din staff-ul lotului Under 18 condus de Adrian Boingiu, care în toamnă va debuta în calificările Euro U19.

"Sunt onorat că am fost ales să-i ajut pe acești juniori. Voi încerca să le aduc un spirit nou și să le împărtășesc din experiența mea ca fotbalist. Am să muncesc alături de acești puști, dar și de restul staff-ului pentru a avea rezultate cât mai bune" Munteanu pentru frf.ro

Florin Bratu, 37 de ani, face parte din staff-ul echipei Under 17 condus de Sandu Tăbîrcă, iar în paralel va pregăti și echipa de juniori a lui Dinamo.

"Pentru mine e o onoare să fac parte din acest proiect. Această numire este dovada că munca mea de la formația de club a fost una apreciată și sunt fericit că voi lucra într-o echipă foarte bună, condusă de Sandu Tăbîrcă.

Sunt la început de carieră, iar acesta este un prilej și pentru mine de a mă dezvolta, dar și pentru a-i ajuta pe juniori cu experiența acumulată de-a lungul timpului" Florin Bratu.

Sergiu Radu, 39 de ani, liderul generației care a absolvit Școala de Antrenori, va face parte din staff-ul naționalei Under 16, acolo unde va lucra alături de Sorin Colceag.

"Această numire e o încununare a faptului că am terminat cursurile școlii de antrenori cu rezultate foarte bune. Mă bucur că mi s-a dat această încredere, să lucrezi pentru echipa națională este o mândrie, indiferent de nivelul la care o faci.

E o provocare pentru mine și voi fi extrem de implicat și la dispoziția jucătorilor cu orice sfat au nevoie. Îl cunosc foarte bine pe Sorin Colceag, e un profesionist și sunt sigur că vom colabora foarte bine. Am văzut deja câteva meciuri ale echipei și pot spune că este o generație de excepție și împreună trebuie să facem totul pentru a ne califica la turneul final" Sergiu Radu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close