FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, 19:00, TVR 1, GSP.RO

4 avantaje mari pentru România în meciul cu Feroe » Unde îi putem surprinde pe insulari

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 11:24

România va juca azi, în Feroe, ultimul meci din preliminariile EURO 2016. 

Gazeta a stat de vorbă cu doi jurnalişti sportivi din Feroe, apropiaţi de echipa naţională. Aceștia au vorbit despre duelul dintre cele două formații, despre problemele feroezilor și care pot fi atuurile echipei lui Iordănescu.

1. Apărătorii insulari au mari dificultăţi în duelurile unu contra unu şi în asigurarea dublajului, încercările de intrări directe spre poartă din lateral pot fi o soluţie viabilă pentru "tricolori".

2. Au probleme în a dezvolta jocul sub presiune, aşa că presingul cît mai avansat i-ar pune în dificultate pe insulari.

3. Suprafaţa sintetică a fost montată de circa 6 luni şi e perfect plană, fără denivelări, ceea ce favorizează jucătorii tehnici, pentru care nu există pericolul de a fi păcăliţi în acţiuni de un teren cu gropi sau dîmburi.

4. Iarba artificială e destul de înaltă şi e o posibilă frînă în calea balonului, dacă nu este lovit suficient de puternic pentru a-şi atinge ţinta la pase sau şuturi. Cuvîntul de ordine ar fi "Loviţi mingea mai cu forţă!".

Partida Feroe - România se va disputa de la ora 19:00, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CUM NE CALIFICĂM LA EURO 2016

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
steauaucl
steauaucl  •  11 Octombrie 2015, 16:43

Ungaria face egal in Grecia ....

1425838917717550
John Milne  •  11 Octombrie 2015, 16:21
Postat de alexbibirica1 pe 11 Octombrie 2015, 13:50

cum ar arata primul 11 din punctul tau de vedere?

Nu stie . Ma mir ca stie sa respire ca altfel ar crapa prostalaul .

para.para
para.para  •  11 Octombrie 2015, 15:55

Si datorita "calculelor" facute cu mare grija de angajatii ghesepe, fotbalul romanesc e in moarte clinica. In loc sa va preocupe soarta voastra, pe voi va "XXXX" grija feronezilor. Atat de mari probleme au insularii in aparare, incat au batut Grecia de 2 ori. Cat despre terenul sintetic, aia pe care cu mandrie ii faceti "pescari", joaca de cand se stiu ei pe teren sintetic. La voi inca nici nu se inventa-se-ra campioane peste noapte cand feroezii bateau mingea pe sintetic.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează