FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA HERŢEGOVINA 3-0

4 pe un loc! Safet Susici: "Franţa e cîştigătoarea grupei, pe locul 2 nu se ştie cine va veni"

Safet Susici, antrenorul învinşilor
Safet Susici, antrenorul învinşilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 00:14

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat că nu şi-a recunoscut echipa în meciul cu România, pierdut, vineri, cu scorul de 0-3, apreciind că naţionala pregătită de Răzvan Lucescu a meritat victoria cu prisosinţă.

"Aş dori să felicit naţionala României pentru această victorie absolut meritată. Au fost mai buni, şi-au creat mai multe ocazii, iar victoria este justă. Le-am spus jucătorilor mei înainte de meci că România este principalul concurent pentru locul 2, am avut posibilitatea să-i eliminăm din cursă printr-un egal, dar din păcate nu am reuşit.

Nu mi-am recunsocut echipa, parcă a fost alta, deşi am folosit aceiaşi jucători ca în meciul de la Zenica", a spus Susici în conferinţa de presă de după meci, transmite Mediafax.

Tehnicianul crede că pentru locul 2 în grupa D de calificare la Euro se vor lupta patru echipe:

"Acum sunt patru echipe în cursă pentru locul 2, iar calificarea se va juca până la final. În momentul de faţă este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru că Franţa este deja câştigătoarea grupei. Este imposibil de explicat ce s-a întâmplat cu echipa mea. Este foarte greu să explic totul".

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
andrei7x
andrei7x  •  04 Iunie 2011, 15:19

am fost mai buni si gata , li s-a facut atata publicitate degeaba , trebuia sa ne speriem da asta e :) cn rade la urma rade mai bn

floforjulia
floforjulia  •  04 Iunie 2011, 09:59

nici acum nu reusesc sa inteleg cum am pierdut meciul tur ... va dati seama ce echipa praf daca ai nostri conduceau deja cu 2-0 la pauza?

man_bocho
man_bocho  •  04 Iunie 2011, 04:38
Postat de kannibalul_de_serviciu pe 04 Iunie 2011, 01:17

CAT ATI PRIMIT ?

pr.o.s.t.de puti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează