FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

4 zile până la EURO » România vrea să producă primul șoc la turneul final: "Jucăm la victorie cu Franța!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 14:45

Ovidiu Hoban are mari șanse să joace vineri, contra Franței, în meciul de deschidere de la EURO 2016.

Mijlocașul român a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre turneul final și despre prezența României la EURO.

"Prezența la EURO este un vis împlinit. Este rezultatul unei munci de o viața. Acum mă gândesc sa ieșim din grupe, iar tot ce vine după este un bonus.

A fost minunat să vedem că avem suporteri și aici, în Franța, la un turneu final. Vom va face tot ce putem pentru a face mândră o țară întreagă. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu dezamăgi.

Am intrat în linie dreaptă. Ne gândim doar la meciul Franța. Suntem concentrați pentru a da totul pe teren și pentru a face un meci cât mai bun. Orice meci îl vom aborda la victorie. Noi credem în forțele noastre și vom aborda chiar și partida cu Franța la victorie.

Franța are ceva probleme cu accidentările și vom încerca să speculăm asta. Trebuie să fim concentrați pe jocul nostru. Franța are o echipă foarte bună. Orice jucător care intră este de top. Trebuie să fim concentrați doar pe jocul nostru ", a spus Hoban la conferința de presă.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sbon
sbon  •  06 Iunie 2016, 18:22
Postat de ottobraun pe 06 Iunie 2016, 15:13

Vineri va rade toata Europa !

amin

plischi
plischi  •  06 Iunie 2016, 16:27

eu ma tem de partida cu albanezii. la celelalte nu-mi fac sperante...

spion_kop
spion_kop  •  06 Iunie 2016, 15:40
Postat de gazistu pe 06 Iunie 2016, 15:35

jucam la victorie si scoatem egal jucam la egal 100% pierdem!!! asa trebuie jucat fotbal, pe atac, cu cat ataci mai mult fortezi adversarul sa se retraga in spate!!!

asta da, din *** gindirii, cum spunea si Regele o data, daca iti este frica de lup, nu intri in padure ... Hai ***, sa fie bine ca sa nu fie rau, si *** este fiintze umane ...""acest comment se vrea un pamflet"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează