FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

4 ZILE PÂNĂ LA ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Tudor Băluță, surprins de convocare + ce spune despre situația de la Brighton

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 14:38

Tudor Băluță (20 de ani, mijlocaș defensiv), fotbalistul lui Brighton, a vorbit despre meciurile României din preliminariile CE 2020.

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Bineînțeles că putem bate Suedia, asta trebuie să avem toți în cap și sunt convins că vom lua cele 3 puncte. Sincer, a fost puțin surprinzător să fiu chemat la națională mare, însă mă bucur să fiu aici și sper să ne calificăm. 

Cu siguranță va fi greu să luăm cele 4 puncte în această «dublă» (n.r cu Suedia și Spania), dar de asta suntem aici”, a declarat Băluță la sosirea în țară.

„Nu e cea mai bună perioadă pentru mine”

Băluța a bifat doar un meci pentru Brighton, în Cupa Ligii Angliei, și recunoaște că nu trece printr-un moment bun al carierei sale: 

„Nu e cea mai bună perioadă pentru mine acum, însă sunt încrezător, muncesc și cred că lucrurile se vor rezolva cu timpul. Vor veni vremuri mai bune”

4.500.000 €este cota de piață a lui Tudor Băluță, conform Transfermarkt.de

VEZI ȘI:

4 ZILE PÂNĂ LA ROMÂNIA - SUEDIA // VIDEO Ionuț Nedelcearu a uitat de unde a plecat: „Ar fi un pas înapoi să mă întorc în România” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  11 Noiembrie 2019, 18:42

NU vor veni vremuri mai bune pentru tine. Nu ai ce cauta in fotbal, trebuie sa ti se puna interdictie medicala. Aio labele picioarelor foarte deformate, mult prea lungi si inguste, plus bolta plantara prabusita. Nu poti sa alergi, de-aia numai stai pe teren. Mijlocas defensiv e postul in care se ascund toti astia care nu au treaba cu fotbalul, gen Rrazvan Marin, Baluta, care nu au om la marcaj, nu li se cere sa produca fotbal si faze, iar o recuperare doua pe meci intra oricum si daca numai stai pe teren... Daca *** era smecher, il punea si pe Ianix inchizator. Nu se vedea ca nu stie fotbal, mai dadea un corner si un penalty si isi facea statistica... Dar *** s-a crezut bazat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează