FOTBAL  »  NATIONALA  »  JOCURILE OLIMPICE

5 „tricolori” prezenți la Jocurile Olimpice, gata să facă pasul spre prima reprezentativă: „Ei sunt interesanți”

Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi (40 de ani) pe banca primei reprezentative, a găsit și părți bune după prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi (40 de ani) pe banca primei reprezentative, a găsit și părți bune după prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2021 21:48 / Actualizat luni, 02 august 2021 22:24

Nicolae Dică (41 de ani), secundul lui Mirel Rădoi (40 de ani) pe banca primei reprezentative, a găsit și părți bune după prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

România nu a reușit să se califice din grupa A de la Jocurile Olimpice, una din care au mai făcut parte Coreea de Sud, Noua Zeelandă și Honduras. Prestațiile au fost mult sub așteptări, dar Nicolae Dică a găsit și părți bune. Spune că 5 „Tokyotricolori” pot face pasul spre prima reprezentativă. 

Nicolae Dică: „Sunt jucători interesanți pentru prima echipă”

„De la Jocurile Olimpice sunt jucători care cred că pot ajunge la echipa naţională, Raţiu, Ghiţă, Dulca, Marius Marin, Aioani. Sunt câţiva jucători care par interesanţi”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport. 

  • Andrei Rațiu (23 de ani) - fundaș dreapta la Villarreal
  • Virgil Ghiță (23 de ani) - fundaș central la Farul
  • Marco Dulca (22 de ani) - mijlocaș central la Chindia
  • Marius Marin (22 de ani) - mijlocaș central la Pisa
  • Marian Aioani (21 de ani) - portar la Farul

Mirel Rădoi, despre problemele de la Jocurile Olimpice

„Federaţia ne-a ajutat. Au fost negocieri. Cluburile nu i-au mai lăsat după. S-au trimis hârtii spre cluburi. Cluburile nu ne dădeau jucători, oricum, că voiau să facă performanţe în Europa. Nici pe Sorescu, nici pe Anton nu i-a lăsat Dinamo. Ne-au spus că nu au jucători, că au nevoie de jucători. 

Majoritatea jucătorilor de afară, la fel. Am avut cea mai tânără echipă de la Olimpiadă. Am avut anumiţi jucători doriţi acolo şi au fost mulţi: Stanciu, Budescu, Man, Răzvan Marin. Maxim, nu. Au fost alţi jucători. Budescu ne-a dat răspunsul cu o zi înainte de cantonament. Ştiu că au fost negocieri cu Steaua (n.r. FCSB), Craiova, CFR. Nea Mihai Stoichiță cred că a sunat, nu ştiu cine a sunat, nu e treaba mea”, a spus Dică, la Telekom Sport. 

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Cine e de vină pentru prestația dezamăgitoare a naționalei U23 la Jocurile Olimpice?

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

INTERVIU EXCLUSIV Florin Prunea, atac virulent la adresa FRF: „Sunt vai de zilele lor, de mama lor! Se bat între ei, se ceartă pe diurne”

VIDEO Mirel Rădoi, „urecheat” de Victor Becali: „E prea orgolios, prea mândru!” » Ce sfat primește: „Nu i-a ieșit la națională, nu este o tragedie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cirus11
cirus11  •  03 August 2021, 00:41

Daca nici Dinamo nu a dat... prapad. FRF e degeaba, LPF e complet degeaba, doar ca sa-si ia aia de acolo salariile astronomice.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  03 August 2021, 00:21

Drci Dobre, Florin Stefan si Pascanu au fist singurij care au jucat....iar Dica ii nominalizeaza pe Marius Marin si pe Dulca, care au fost clar depasiti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează