FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

76% dintre fani cred că Daum trebuie să își dea demisia, neamțul îi ia peste picior: "Sondajul nu e reprezentativ pentru România"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 20:58

Într-un interviu acordat pentru Realitatea.net, Christoph Daum a comentat rezultatul sondajului realizat de GSP.ro, în care aproximativ 80% dintre suporterii naționalei au votat că neamțul ar trebui să-și dea demisia de la prima reprezentativă.

După înfrângerea suferită de România în fața Poloniei în luna iunie, GSP.ro a lansat un sondaj în care le cerea fanilor să se pronunțe cu privire la o eventuală demisie a lui Daum, iar 76 % dintre respondenți au fost de părere că neamțul ar trebui să renunțe.

 

Selecționerul consideră însă că sondajul nu este reprezentativ și a caracterizat Gazeta Sporturilor drept un ziar "bun doar pentru a pune peștele în el".

"Mergeți la Donald Trump cu aceste cifre și întrebați-l pe el, poate el știe ce să facă cu acele cifre. Eu nu cred în asta. Acela este doar un ziar. Nu este reprezentativ pentru România. Cum au ajuns la acele cifre? 80 la sută.

Nu pot să spun nimic despre acest numar. Eu respect presa, dar vreau să știți că, pentru mine, acest ziar este bun doar pentru a pune peștele în el. Doar la asta este bun acest ziar", a spus Daum pentru Realitatea.net.

1924 este anul înființării Gazetei Sporturilor, al treilea cel mai vechi ziar de sport din Europa și singurul ziar de sport din Romania în acest moment

300.000 de faniai sportului accesează zilnic GSP.ro, cel mai vizitat site de sport din România

"Cu Mourinho și Guardiola împreună, tot n-ar fi mai bine!"

Neamțul a adăugat că își asumă responsabilitatea rezultatelor slabe înregistrate de națională pe durata mandatului său, dar este de părere că România nu ar arăta mai bine nici dacă ar fi antrenată de Jose Mourinho și Pep Guardiola în același timp.

"Îmi asum responsabilitatea pentru modul în care am jucat și pentru rezultate. Pentru tot. De altfel, am avut o discuție deschisă cu Comitetul Executiv și cu Comitetul Tehnic și le-am spus că dacă ne gândim doar la rezultate, nu am nicio problemă dacă vor fi consecințe, se iau măsuri și mă schimbă.

Dacă privești totul din perspectiva rezultatelor, este dezamăgitor, într-un fel. Puteam câștiga unele meciuri, dar am ratat un penalty cu Muntenegru, plus că nu am putut înscrie din ocaziile pe care le-am avut în alte partide. Asta a fost o problemă, că nu am fructificat șansele de gol.

Cred că puteți să îi aduceți aici pe Guardiola și pe Mourinho împreună și nu ar fi mai bine. Pe amândoi impreună.  Accept criticile, dar trebuie să mergem mai departe, trebuie să vedem cum putem să devenim mai buni, să învățăm din greșeli", a adăugat Christoph Daum.

După înfrângerea din deplasare, 1-3 cu Polonia, România are șanse extrem de mici să se califice la Campionatul Mondial din 2018, din Rusia.

România este acum pe locul 4, cu 6 puncte, având o victorie, 3 egaluri și două înfrângeri. "Tricolorii" sunt la 4 puncte de Muntenegru, care are 10 puncte și este pe locul 2, care duce la baraj.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1721088064815896
Ultimu Cartus  •  11 August 2017, 17:11

Un antrenor care in ultimi 10 ani a fost demis de toate echipele pe la care a trecut , analist tv in ultima perioada , a fost adus tot de un foat analist tv ajuns "sfetnic" pentru incapabili numiți in fruntea FRF de politic

beeswax106
beeswax106  •  11 August 2017, 12:04

Isi vor bate joc de noi astfel incat Daum va ramane si dupa aceasta campanie. Efectiv isi vor bate joc de noi si de fotbalul romanesc cum au facut-o si pana acum.

van_daame
van_daame  •  11 August 2017, 09:17

Mai avem de jucat exact meciurile de care avem nevoie sa ne calificam :) Totusi gsp, o echipa de *** plangaciosi ca nu sunt respectati. Pai faceti presa, scrieti cum se scrie si-apoi mai vedem. In alta ordine de idei, e penibil sa te lauzi cu un monopol pe care tu cu gurita ta il declari... if you know what I`m sayin`...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează