FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

A fost cel mai slab de pe teren și recunoaște: "Îmi asum vina" » Răspuns la adresa contestatarilor: "Veniți să vedeți unde joc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 10:02

Dragoș Grigore, căpitanul României, a fost cel mai slab jucător al României în meciul cu Polonia, 0-3, iar după meci a recunoscut că a avut evoluția sa n-a fost pe măsura așteptărilor.

"Suntem triști. Este un rezultat dezamăgitor, pe care ni-l asumăm. Eu sunt cel care spune cu tărie că îmi asum acest rezultat. Eu și întreaga echipă. Toți suntem vinovați pentru această înfrângere. Am făcut un meci slab și nu ne rămâne decât să felicităm echipa Poloniei.

Trebuie să mergem mai departe și să ne jucăm șansa până la capăt. Au mai ramăs sașe meciuri de jucat și sper să acumulăm cât mai multe puncte. Speranța moare ultima.

Eram conștient de critici. Au fost, sunt și vor fi mereu. Diferența s-a făcut între cele două echipe, nu între mine și Lewandowski. Din punctul meu de vedere, vin dintr-un campionat bun. Cei care consideră campionatul Qatarului unul slab, îi aștept acolo ca să ia parte la meciurile din acel campionat", a spus Grigore la TV Digi Sport.

2
a fost nota primită de Grigore din partea Gazetei Sporturilor

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
898756456920785
Dor Elf  •  12 Noiembrie 2016, 23:04

amir_86 . Ai perfecta dreptate.Efectul de turma `de ***`..daca unu` spune ca Tamas este fotbalist ,asta doar ca are interes..toate *** or sa behaie in acel sens.Insa, nimeni nu a spus sa-l schimbam pe petarda de chiriches cu tamas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amir_86
amir_86  •  12 Noiembrie 2016, 20:58
Postat de Michel Denn pe 12 Noiembrie 2016, 20:54

Tare de tot băiatul ăsta: întâi zice: Îmi asum acest rezultat . Dar după o clipă revine: Toți suntem vinovați ! Ba nu, măi băiatule, TU ești vinovatul principal, că vinovat e și cine te-a pus în teren, că România are cel puțin 5 fundași mai buni ca tine, marele căpitan !

Unchiule, sau mai baiatule...! Te vad om cu par in cap....esti naiv ca , copii de pe aici ?!?!?! De ce e grig marele vinovat ? ceilalti au facut un meci superb ? au marcat stanciu si chipciu cate un gol , dar a gresit grig la 3 goluri si am pierdut cu 2-3 ? om batran, rusine !

533728246765665
Michel Denn  •  12 Noiembrie 2016, 20:54

Tare de tot băiatul ăsta: întâi zice: Îmi asum acest rezultat . Dar după o clipă revine: Toți suntem vinovați ! Ba nu, măi băiatule, TU ești vinovatul principal, că vinovat e și cine te-a pus în teren, că România are cel puțin 5 fundași mai buni ca tine, marele căpitan !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează