FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2008

A fost la EURO, dar riscă să ajungă rezervă de lux: "Voi lupta să fiu titular"

Marius Popa
Marius Popa

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 11:18

Unul dintre jucătorii preferaţi de Victor Piţurcă la Euro 2008, Marius Popa, este nevoit să lupte acum pentru un loc de titular.


Ajuns la 33 de ani, Marius Popa are parte de o concurenţă acerbă la Universitatea Cluj, acolo unde trebuie să lupte pentru un loc de titular cu Mircea Bornescu, Florin Matache sau Ionuţ Boşneag. "Popică" spune că este decis să nu părăsească echipa. "Sînt doar zvonuri, pe mine concurenţa mă motivează".

Portarul care a apărat şi la Timişoara rememorează cu mult umor întîlnirea amicală cu AC Milan şi duelul cu Rivaldo de pe vremea cînd juca la FC Naţional. "Am jucat împotriva marelui Milan într-un amical disputat la Cesena şi eram atît de concentrat că la un moment dat m-am trezit în faţă cu Rivaldo şi nu ştiam de unde să îl iau.

Apoi mi-am dat seama că îl văzusem pe sticlele de băuturi răcoritoare" :) a spus Popa, care a vorbit şi despre achiziţiile Universităţii din această pauză competiţională. "Mulţi jucători din cei care au venit au experienţă în cupele europene şi sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul de a juca în acea competiţie. În ceea ce priveşte lupta portarilor eu sper care va fi mai bun să apere. Îmi doresc să fiu eu acela", a spus Popa pentru citynews.

"Sezonul a început foarte bine pentru mine şi echipa mea, dar apoi am scăzut din ritm şi am ajuns pe locul 8"
Marius Popa, portar U Cluj

"Avem toate resursele necesare pentru a ne califica în cupele europene. Trebuie să profităm din plin de toate şansele"
Marius Popa, portar U Cluj

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează