FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

A mințit, nu știa România! Cum s-a dat de gol Daum și cum s-a prăbușit demonstrația Federației

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 00:00

Când a semnat cu FRF, Daum a garantat că e un cunoscător al fotbalului autohton, iar Federația a confirmat că e vorba despre un om bine informat.

Germanul admite acum că a avut prea puține date!

Daum a promis la instalare că echipa lui "va ataca și atunci când nu va avea mingea!" și a ajuns să folosească cel mai defensiv sistem din fotbal, 5-4-1, în două meciuri în care doar victoria mai permitea calcule de calificare. Așa a "ciupit" un 0-0 cu Danemarca și a pierdut cu 1-3 în Polonia.

Promisiunea unui joc ofensiv nu a fost singura pe care a încălcat-o germanul de când a ajuns la București. Imediat după instalare, el și Federația au mințit în privința informațiilor pe care le deținea despre fotbalul nostru.

Toată demonstrația făcută de cele două părți despre gradul în care era informat Christoph s-a prăbușit după eșecul de la Varșovia. Și nu doar din cauza rezultatului!

Ce a spus neamțul și cum s-a dat de gol plus alte detalii despre situația de la națională aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gabisp
gabisp  •  13 Iunie 2017, 15:03

LASA-NE ! Gaseste o scuza si pleaca ! Ne-am "fript" si cu strain...de romani eram sătui...

10211241839614334
Bik BN  •  13 Iunie 2017, 12:16

Jurnalisti de 2 lei...are dreptate omu'...doar pe scandal sunteți puși și sunteți toți mai experți decât experții...și dacă ar veni Sir Alex Ferguson sa antreneze leșinații aia de la lot, tot i-ați găsi ceva ce "nu știe" el sa facă și voi l-ați face mai bine...

para.para
para.para  •  13 Iunie 2017, 11:13
Postat de gizeh pe 13 Iunie 2017, 10:03

Să ajungi selecționer mai ales într-o altă țară ...tb. să te ridici măcar la nivelul potențialilor pretendenți din țara respectivă ... MINIM!

Chestia e ca tot ce e in tara la ora actuala, este sub Daum.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează