FOTBAL  »  NATIONALA  »  ABSENȚE

Absențe grele pentru Serbia înaintea duelului cu România! Cei mai importanți jucători s-au accidentat și nu vor juca la București

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 21:04

Selecționerul Mladen Krstajici are mari probleme înaintea dublei cu Muntenegru și România. Antrenorul Serbiei nu se va putea baza pe primii doi căpitani ai săi, Alexandar Kolarov și Nemanja Matici. 

Cei doi sunt indisponibili atât la meciul cu Muntenegru, cât și la cel cu România de duminică, ora 16:00, care va fi în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

În absența celor doi, căpitan va fi Tadici, însă oricum problemele sunt mai mari, întrucât aceștia sunt doi dintre cei mai buni jucători ai formației sârbe. 

Nemanja Miletić și Branko Jovičić au fost chemați în premieră la națională pentru a completa lotul.

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4
Serbia 2 1 1 0 3-2 4
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2
Lituania 2 0 0 2 0-3 0

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează