FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Acord între Steaua şi echipa naţională! Cum s-au rezolvat problemele legate de chemarea steliştilor la lot

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 17:53

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, nu crede că ideea ca echipele să intre în play-off şi play-out să intre cu punctele înjumătăţite şi explică şi îşi justifică alegerea. 

"Ne-am spus punctul de vedere la Adunarea Generală de ieri, în sensul că este corect ca echipele să intre în play-off şi play-out cu numărul de puncte cu care au încheiat sezonul regulat.

A fost o propunere aceasta cu începerea play-off-ului cu jumătate din punctele din sezonul regulat, dar trebuie să ne gîndim că investiţiile se fac în fotbal tocmai pentru a se asigura după un număr de etape.

Mai exact 26, că avem o poziţie cu un număr de puncte cît mai mare pentru a putea să îţi asiguri locul în cupele europene. De la această discuţie am plecat şi cred că este logică", a spus Argăseală.

...despre discuţiile legate de jucătorii care vor merge la naţională: "Discuţiile au fost foarte serioase. Interesul este de partea clubului pentru a face o pregătire centralizată, dar în acelaşi timp să nu sufere echipa naţională.

Am stabilit să fie convocaţi toţi jucătorii, cei opt, la lotul naţional, dar la meciurile pe care le disputăm noi să ni se pună la dispoziţie un număr de jucători astfel încît să nu fie afectat nici meciul cu Bulgaria şi nici amicalele noastre care sînt deja programate.

Aşa că discuţiile pe care le-am avut timp de mai multe zile au reliefat faptul că interesul naţional este mai presus de al oricărui club. Am găsit soluţia pentru a putea să jucăm şi noi şi echipa naţională într-o formulă care să avantajeze ambele părţi", a mai spus Argăseală.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dj_smoc
dj_smoc  •  29 Ianuarie 2015, 15:30

Sa fie ca la handbal. Sa intre in play-off cu punctele adunate cu echipele care au intrat in playoff.

satyricon
satyricon  •  28 Ianuarie 2015, 18:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu merge, el nu are tasta pentru limba romana!

justi
justi  •  28 Ianuarie 2015, 18:48

In RO nu este agreata decat fcstrscv ,aceasta echipa nu a pierdut niciun litigiu cu frf si mai ales cu lpf .Cred ca ar trebui sa se creeze un campionat aparte cu lihnnitul ,fc viitorul constanta -actual voluntari -care joaca la chiajna ,chiajna si sageata ...totul va deveni real si curat.Doar asa ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează