FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Actuala conducere a FRF a fost aspru criticată: "Cum să îl pui să facă asta! Mi se pare penibil"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 10:11

Fostul director general de la Rapid, Grigore Sichitiu, atacă noua conducere a FRF pentru felul în care a ales să pună antrenorii de la grupele de copii şi juniori ale naţionalei. 

Sichitiu nu crede că Victoraş Iacob are cunoştinţele necesare pentru a evalua un antrenor. Fostul atacant este membru în Biroul pentru Promovarea Fotbalului şi a făcut parte din comisia tehnică ce intervievat antrenorii care şi-au depus CV-uri. Pe lîngă Iacob au mai fost Marcel Puşcaş, Dan Apolozan, Anghel Iordănescu, Zoltan Kovacs şi Andrei Vochin.

"Dacă erau acolo Emeric Ienei, Victor Piţurcă, Mircea Lucescu, nume importante. Dacă erau antrenori care au trecut prin această lume, adică pe Tiţi Dumitriu, care a avut atîtea trofee. Cum să îl pui să fie testat de Victoraş Iacob? Mi se pare penibil.

Răzvan Burleanu trebuia să vină cu alte idei şi, pentru asta, este de felicitat. El a încercat să arate că fotbalul nu depinde de un singur om, Mircea Sandu.

A început să scoată în faţă comisii. Este un semnal că nu se mai merge pe relaţii personale, ceea ce este excelent. E bine însă că s-au ales antrenori tineri. 
Nu au ce antrena tehnicieni de 60 de ani la tineret.

Ei să rămînă la partea de consultare, orientare, dar acum e rândul celor tineri, dacă nu antrenează acum, atunci cînd", a spus Sichitiu la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
godot
godot  •  21 Iulie 2014, 18:19

Iacob ca Iacob, a fost fotbalist decent de prima divizie, a jucat in cupele europene, a jucat in campionate de bun-simt, sa zicem. Dar Andrei Vochin ce competenta are sa evalueze un antrenor? Dumnealui este un inginer care scrie despre fotbal. Este un scriitor deosebit, fara indoiala, dar de aici si pana la a evolua un antrenor e drum lung. Domnul Vochin nu a antrenat nici la divizia onoare, nu a jucat fotbal nici la divizia c, nu a condus niciun club de la sat. Nu exista in fotbal, exista pe langa fotbal. Nu evalueaza Hizo, Jenei, Hagi, Ionut Popa, Marian Bondrea, Sorin Cartu, dar evalueaza Vochin care e de la ziar, si care e inginer. Iti sta mintea in loc.

ataraxia
ataraxia  •  21 Iulie 2014, 15:07

ma caq pe subiectu vostru. vreau sa zic atat: burleanu=o nulitate.

stelist1986
stelist1986  •  21 Iulie 2014, 10:56

Burleanu m-a enervat din prima zi cu aroganta lui, si probabil ca in trei ani falimenteaza dpdv financiar federatia . Dar felul cum pune problema la loturile de juniori ma face sa cred ca va iesi ceva bun pe partea sportiva. Sichitiu sa-i dea note lui Victoras? N-o fi vreo lumina Victoras, desi nu mi s-a parut ca ar fi chiar pe langa subiect, da chiar Sichitiu sa vorbeasca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează