FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Adi Mutu, atac la Chiricheș după EURO 2016: "Trebuie să fie primul care iese în față" » Ce crede "Briliantul" că îi lipsește României

FOTO; Alex Nicodim
FOTO; Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 22:50

Adrian Mutu a comentat refuzul lui Vlad Chiricheș de a vorbit după meciul România - Albania, 0-1, de la EURO 2016, și l-a criticat pe acesta.

"A fost foarte urât că nu a venit la interviu după meci. Dacă ești căpitan trebuie să fii primul care iese în față și care își asumă eșecul. Dacă România ieșea din grupe, sigur el era primul la interviuri.

Noi mereu dădeam explicații după meciuri și ne asumam responsabilitatea. Înainte, dacă naționala juca prost, te luai de mine sau de Chivu. Bine, când făceam meciuri bune, tot pe noi ne lăuda lumea. Știai de cine să te iei la echipa națională. Acum nu mai știi. România nu mai are un lider", a spus Mutu la DolceSport.

Citește și: Mutu a comentat numirea lui Daum ca selecționer: "Exista o variantă mai bună! Cu banii dați lui Daum trebuia să facem altceva"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
bianconerri
bianconerri  •  08 Iulie 2016, 08:44

Chiriches nu a fost capitan de echipa, ci un simplu purtator de banderola.

calinescu_
calinescu_  •  08 Iulie 2016, 08:14

ADEVARUL E CA HAGI NE-A DUS ACOLO SUS ....!!! MUTU NE-A TINUT O PERIOADA ACOLO ...!!! DIN PACATE ACUM NU MAI AVEM CU CE .....!!! CHIRICHES ESTE UN SIMBOL AL NEPUTINTEI .....!!!!

jerry_baciu
jerry_baciu  •  08 Iulie 2016, 03:56

Reprosuri peste reprosuri. ..Dar pestele de la cap se-mpute. .. plecand de la nea Burleanu. ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează