FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Adi Mutu speră din nou să fie convocat la EURO 2016 » Ce i-a transmis selecționerul

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2015 09:53

Adi Mutu, în prezent liber de contract, a declarat de mai multe ori că își dorește să participe cu naționala României la EURO 2016.

Deși multă lume consideră că atacantul de 36 de ani nu ar mai putea face față la un nivel înalt, selecționerul Anghel Iordănescu îi dă speranțe "Briliantului".

"Eu vorbesc cu toți jucătorii. Ori îi sun eu, ori mă sună ei și discutăm fel de fel de teme. Orice fotbalist de valoare și care se află într-o formă bună, poate fi convocat.

Chiar și Adi Mutu poate veni la națională, dar nu este vorba doar de el, ci de toți jucătorii de calibrul lui. Toți fotbaliștii care pot ajuta naționala pot spera să fie convocați", a spus Iordănescu la Digi.

35 de goluria marcat Mutu la națională, fiind golgheterul all-time, la egalitate cu Hagi

Pentru a avea din nou șanse să fie convocat, Mutu negociază o revenire în Liga 1, la Pandurii sau la Viitorul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  26 Decembrie 2015, 09:13

Felicitari Robert pt. cuvintele tale. Ma asociezi spuselor tale cu privire la acest individ ,,prafuit,,

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Decembrie 2015, 14:43
Postat de sakamoto pe 25 Decembrie 2015, 13:18

Camataru si Gabi Balint ar fi mai utili nationalei, decit Mutu.

Dorinel Munteanu cred ca ar fi mult mai bun pe postul lui decat oricare din Nationala actuala. Chiar si in momentul asta. Sau Belodedici care si la varsta lui este peste jucatorii actuali, omul inca mai joaca si azi (amator), si joaca bine, talentul nu i l-a furat nimeni, fizicul e ca la 30 de ani, etc. Cu astia 2 a vorbit Iordanescu? Au sanse mult mai mari sa prinda Nationala in Franta din punctul meu de vedere....

194362334230310
Robert Damian  •  25 Decembrie 2015, 13:36

Numele si persoana asta,TOXICA SI PROFUND DAUNATORE,continua sa fie bagata in seama de GHESEPE !!!Sigur,in lipsa de alte stiri utile iubitorilor de fotbal,iata ca si de Craciun,il baga in seama pe acest NUL SI NEAVENIT INDIVID!!!Pacat!!De ce nu il promovati voi,ca redactor sau ca ascutitor de creioane pe aceasta CALAMITATE fotbalistica si extrafotbalistica,decat sa scrieti de el stiri egale cu O??ASTA,DE MULTI ANI,NU MAI INTERESEAZA PE NIMENI!!!!!!!Poate,doar,cati ani de MITITICA va primii intr-o buna zi!!!!IN REST,LA MULTI ANI,TUTUROR!!!CRACIUN FERICIT!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează