FOTBAL  »  NATIONALA  »  STADION

Adio și stadioane până la EURO? Anunțul lui Gică Popescu: "Dinamo nu se face! În plus, nu e obligatorie construcția niciunui stadion"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 21:51

Gică Popescu, consilier guvernamental privind organizarea EURO 2020 în România, a vorbit despre situația stadioanelor din proiect. Fostul internațional recunoaște că situația de la Dinamo nu este deloc bună, însă dă asigurări că România nu va pierde meciurile pe care le are la acest turneu. 

"Se preconizează ca în luna iunie sperăm să se semneze contractul de proiectare și construcție pentru cele 3 stadioane (Steaua, Rapid, Arcul de Triumf). Ele vor fi demolate până la semnarea acestui contract, pentru a câștiga timp.

La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcția niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.

Cele 3 sunt pe parcursul normal și legal, Dinamo e întârziat. Nu sunt obligatorii construcţiile celor 4 stadioane. Ne va rămâne o infrastructură sportiva nemaipomenită şi atunci Bucureştiul, chiar de sine stătător sau împreună cu celelalte stadioane care s-au construit în ţară, putem găzdui şi alte competiţii la nivel de tineret, juniori, fotbal feminin. Lucrurile se pot face. Eu sunt un tip optimist. La început mi se părea greu, că nu se pot mișca lucrurile.

Dar le-am pus cap la cap și iată că CNI-ul a mișcat lucrurile", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  27 Martie 2018, 19:09

la stadionl DINAMO este o geanta cu 1 milion dolari,cine a gasit-o oare?????

147687542408495
Viorel Stelistul  •  27 Martie 2018, 18:30

catalynn si lucghencea si alti tovarasi de-ai lor din ciurda peluzei sud: cat de ignorant sa fi sa susti anomalii abominabile pentru o tara europeana: echipa militara in fotbalul profesionist si stadion nou, modern in proprietatea unei unitati militare. Sunt atat de imbacsiti, fanatici si patimasi incat nu vor sa vada adevarul simplu: FC Kaki nu poate juca intr-o liga superioara ca echipa militara si daca se schimba forma de organizare, noi proprietari (suporteri, investitori, asociati, etc), noua echipa va trebui sa faca un contract de inchiriere cu cazarma sovietica pentru nume, emblema si stadion, confor preturilor si evaluarilor deja facute. Un calcul simplu duce la cca 5 mil euro pe sezon pentru nume, emblema si stadion!!! asa ca potoliti-va zevzecilor, malformatia FC Kaki nu are viitor!!! asa cu nu are nici trecut!

bazileon
bazileon  •  27 Martie 2018, 15:26

Tarismul a construit Transsiberianul, la sfarsitul sec. XIX in mai putin de 21 de ani, iar noi, in ceva mai mult timp, nu am facut nici 200 km de autostrada!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează