NATIONALA  ·  EURO 2020

Adrian Mutu avertizează autoritățile române înainte de EURO 2020: „E o presiune mare pe noi”

Vineri, 15 Martie

Adrian Mutu, antrenorul lui Al Wahda U21, avertizează autoritățile române înaintea Campionatului European din 2020, la care Bucureștiul va organiza 4 meciuri: 3 în grupe și unul în „optimi”.

„E o mândrie pentru România să fim una dintre țările care organizează acest turneu. Mă leagă bucurii și lucruri mai puțin bune de Europene. Bucurie în 2000 când am eliminat Anglia, dar și tristețe când am ratat penalty cu Italia.

E o presiune mare pe noi, pentru că ne obligă să fim organizați. Trebuie să avem o infrastructură demnă de un Campionat European. Cred că pentru România e un pas bun, sper să ne ridicăm la nivelul acestei competiții. Sper ca echipa națională să fie una dintre echipele care participă la EURO 2020. Va fi greu cu Suedia, e o echipă puternică”, a declarat Adrian Mutu la Pro X.

Mutu speră ca într-o zi să antreneze o echipă importantă din Europa: „Sper ca într-o zi să antrenez la cel mai înalt nivel. M-aș întoarce și în România, de ce nu? Am văzut meciuri din Liga 1, sunt meciuri bune”.

Citește și:

EURO 2020 // Veste uriașă anunțată azi de Christian Karembeu: tragerea la sorți pentru EURO 2020 va fi la București! Când va avea loc

Comentarii (1)

cornelconasu  •  15 Martie 2019, 13:13

Când ai unii care au ținut în loc țara prin diverse mizerii an după an, cum dracu să te mai încadrezi în termene ?!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off