FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - MALTA U21

ROMÂNIA U21 - MALTA U21 4-1. Adrian Mutu, prima reacție după victoria cu Malta! Ce i-a transmis lui Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 23:25 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 00:07

România U21 a învins-o pe Malta U21, 4-1, în preliminariile EURO 2021, iar selecționerul Adrian Mutu a oferit prima reacție după succesul pe care l-a văzut la televizor.

CE NOROC! Victorie cu Danemarca = calificare » România merge la Euro 2021, dacă se impune în ultima etapă

Antrenorul naționalei de tineret a fost contact direct al secundului Răzvan Rotaru, depistat pozitiv cu noul coronavirus, și nu a stat pe bancă. Astfel, România U21 a fost condusă de Mihai Stoichiță, iar Adrian Mutu a dezvăluit ce i-a transmis acestuia după meci.

„L-am felicitat şi am vorbit puţin cu el. I-am spus că sistemul 4-3-2 era mai bun decât 4-4-1, în repriza a doua. În nea Mihai am încredere. Am şi o superstiţie. Înainte de toate meciurile îl pun să vorbească cu echipa și are cuvintele la dânsul.

A fost exact ce mă așteptam, un joc practic și la discreția noastră, în prima repriză. În a doua repriză, băieţii s-au relaxat puţin şi am oprit motoarele. Rezultatul e cel mai important. Și sănătatea băieţilor”, a declarat Adrian Mutu la TV Telekom Sport.

Nu am niciun simptom, dar perioada de incubaţie a virusului este de 1 şi 7 zile. Nici acasă nu mă duc până vineri, când voi face din nou un test. Abia după ce sunt negativ voi pleca acasă
-Adrian Mutu

FOTO Cele mai tari imagini din România U21 – Malta U21

+23 FOTO

Citește mai multe știri despre victoria României U21:

CE NOROC! Victorie cu Danemarca = calificare » România merge la Euro 2021, dacă se impune în ultima etapă

Moment halucinant la conferința de presă a României! Mihai Stoichiță l-a înjurat pe Adi Mutu: „F***-te în gură, Mutule! Te dau afară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează