FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21 4-2

Adrian Mutu taie din elanul naționalei U21: „Se bazează doar pe execuții. Ei nu pot juca la naționala mare acum, acolo e altceva!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 17:53

Adrian Mutu nu e impresionat de cele două victorii reușite de naționala României U21 în fața Croației și Angliei de la EURO 2019 și spune că jucătorilor lui Mirel Rădoi le-ar fi greu în acest moment să evolueze pentru prima reprezentativă.

„Această generație e una foarte, foarte bună. M-au impresionat execuțiile fotbaliștilor noștri. Anglia ne-a dominat, dar apoi au urmat 14 minute cum rar vezi în fotbal. Avem o echipă care se bazează, din ce am văzut eu, pe execuțiile anumitor jucători. În meciul cu Anglia am făcut diferența prin execuții și prin invențiile jucătorilor. Mirel cred că e un motivator foarte bun.

Nu vreau să iau nimic din meritele echipei, dar dacă ne uităm la meciul cu Anglia meritul lui Rădoi e că a făcut o schimbare inspirată cu Coman. El a intrat și a avut o execuție la golul 4.

Înțeleg că suntem entuziasmați de aceste victorii, dar la naționala mare e alt ritm, e altă presiune, altă personalitate. Vreau să vă spun și altceva. Trebuie să analizăm că am luat gol mereu după ce am dat. Trebuie să vedem că ne-a scos Radu de două ori”, a declarat Adrian Mutu la TV Digi Sport.

suporterii români au făcut spectacol 


EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

ROMÂNIA U21 // VIDEO Întrebare genială a lui Adrian Porumboiu: „Ce jucători de la România mare vedeți titulari la România U21?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (129)
gicapuia
gicapuia  •  23 Iunie 2019, 18:34

Are dreptate Mutu. Asa ca inapoi la Sapunaru Tosca si Gicu Grozav. Oricum nu ne calificam la Euro. Macar rodam copii astia. Dar cu cine ? !Cu Contra ?!

136482160880153
Alina Tepes  •  23 Iunie 2019, 13:26

Ce sa spun de Mutu, este invidios pe acesti copii.Felicitari inca odata echipei de tineret si celor care au contribuit la aceasta echipa . Si pe banca de rezerva sigur mai sunt jucatori la fel de valorosi, care nu intrat pana acum in joc .Au timp sa intre..... Asa si Dobrin ar fi fost la o echipa din afara, daca nu traia cand erau granitele inchise de comunisti. Vrea sa se compare si cu Dobrin , Mutu??!

rapidist57
rapidist57  •  23 Iunie 2019, 11:57

Mutu ar fi mai bine sa se ocupe de COCAINA si sa lase fotbalul deoparte, nu e ceva la care se pricepe.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează