FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alarmă! Un jucător important poate rata meciurile naționalei cu Lituania și Serbia! Reacția lui Cosmin Contra: "Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 19:53

Constantin Budescu, 29 de ani, ar putea rata meciurile României din Liga Națiunilor cu Lituania (11 octombrie, 21:45, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO) și Serbia (14 noiembrie, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO). 

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre situația mijlocașului de la Al-Shabab și a spus că acesta va face mai multe investigații.

"Budescu are o problemă medicală. Trebuie să-l vadă şi medicul naţionale. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi medicii lor, i-au făcut nişte teste.

Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Va veni la echipa naţională şi medicul nostru se va ocupa de el. Apoi vom lua o decizie. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

9
meciuri și 4 goluri are Budescu la națională

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4
Serbia 2 1 1 0 3-2 4
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2
Lituania 2 0 0 2 0-3 0

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Contra a anunțat lotul pentru meciurile cu Lituania și Serbia » 16 stranieri și 8 jucători din campionatul intern: surpriza vine de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează