FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF 2018

ALEGERI FRF 2018 // Mircea Lucescu nu poate accepta victoria lui Burleanu: "Fetele au decis viitorul fotbalului românesc"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:35

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înaitne de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI:Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai valoroși antrenori români all-time și un susținător declarat al lui Ionuț Lupescu, a digerat cu greu înfrângerea favoritului său.

"Am văzut o schimbare totală de responsabilitate în fotbalul românesc, în sensul în care diferenţa trebuie s-o facă futsalul, sau cum se zice, şi fetele. Ele au decis ce va însemna viitorul fotbalului românesc, ce nivel de performanţă vom aştepta.

Au câştigat administraţia şi capacitatea de a organiza alegerile împotriva performanţei viitoare. Din păcate, în acest moment, noi pierdem un număr foarte  important de jucători care au făcut performanţă pentru fotbalul românesc şi care au vrut să determine o anumită direcţie de performanţă. Să sperăm că această dezvoltare a fotbalului de masă va ajuta în viitor pentru a crea o echipă naţională puternică.

Ăştia suntem! Contează mai mult micile atenţii decât evaluarea corectă a potenţialului oamenilor care pot să aducă fotbalului performanţă, imagine şi respect.  Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc", a declarat Lucescu, la TV Telekom Sport. 

Chivu: "Marii fotbaliști știu să piardă"

Cristi Chivu, în schimb, a avut un discurs mult mai temperat decât selecționerul naționalei Turciei. 

"Eu știu să pierd după atâția ani în sport. Noi știm să pierdem. Contează numărul mare de votanți care l-au ales pe Răzvan, despre asta e vorba. Acceptăm înfrângerea și îi dorim succes învingătorului.

Majoritatea a ales să continue cu actuala administrția. A fost datoria lui Ionuț să vină și să încerce să candideze crezând că va face lucruri mai bune pentru fotbalul românesc. Nu a reușit să-i convingă pe votanți, asta e. Îi dorim mult succes lui Răzvan Burleanu, să sperăm că va face un fotbal bun, un fotbal credibil, un fotbal care ne va aduce performanță", a spus Chivu. 

"Membrii afiliați au considerat că Burleanu i-a convins suficient în ultimii 4 ani. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Cel care avea ceva de câștigat era fotbalul în urma acestor alegeri, vom vedea ce va fi. Nu știu dacă e o surpriză, nu mă pricep așa bine la voturui"Marius Lăcătuș, directorul tehnic al CSA

Vezi aici desfășurarea evenimentelor de la alegerile de azi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
dakesis
dakesis  •  18 Aprilie 2018, 18:40

Chivu - comentariu decent, de bun-simt. Lucescu? un badaran batran, sexist si depasit.

306640699727631
Nae Ionescu  •  19 Aprilie 2018, 10:42

UITE CUM DOMNUL CRACIUNESCU ESTE ACUM CU BAGAJELE FACUTE PENTRU CA BURLEANU A CISTIGAT. PE DE ALTA PARTE ERA SUPARAT PE DUMNEATA LUCESCULE CA NU TI-AI INCHEIAT CARIERA CA ANTRENOR DE NATIONALA A ROMANIEI. AI ZIS CA NU MAI ANTRENEZI DAR LA TURCI TE-AI DUS SI TI-AI ARATAT GENIALITATE DE NIMIC. ACUM PLECI LA SHAHTIOR... BANI MULTI SI TOT TE CHINUI CUM SA II FACI LOC VLASTARULUI CU CAP MIC SI CREIER LEJER. SINTETI NISTE NIMICURI SI CREDETI CA LE STITI PE TOATE. NU LE STITI. TE INTREB EU PE DOMNIA TA CUM SE FACE CA AR FI CISTIGAT LUPESCU OARE NU TOT ASTIA L-AR FI VOTAT CU FOTBAL DE FETE DE SALA ETC? ATUNCI ERA BINA? NU MAI JUDECAT SPORTUL ROMANIESC IN FUNCTIE DOAR DE ECHIPA NATIONALA . MERGE BINE NATIONALA NU CONTEAZA CA AILALTI FAC FOAMEA NU? APOI NU TE MAI DA ALBA CA ZAPADA. CUM A FOST CU ACCIDENTUL FIULUI TAU SI SCPAT PRIN SPAGI DE PUSCARIE? CE INIMA AI AVUT TU OM DESTEPT SA DAI AFARA DIN CASA LOR PE SURORILE LUI RATIU? AI UITAT? NOI NU AM UITAT. BURLEANU A DAT LECTIE DE CUM SE TINE UN MEETING CE INSEAMNA ADMINISTRATIE. MAI TOTI CRED CA NU AU INTELES IN FRUNTE CU FOTBALISTII DE AUR... CU ANTRENORI CA TINE TOT DE AUR. LASA-NE! MAI AI MULTE DE INVATAT. DEOCAMDATA CONTRA TI-A DAT-O LA GREU.

1587028148257194
Corneliu Dimancea  •  19 Aprilie 2018, 09:14
Postat de dakesis pe 18 Aprilie 2018, 18:40

Chivu - comentariu decent, de bun-simt. Lucescu? un badaran batran, sexist si depasit.

In schimb, tu esti un badaran, de actualitate. Sa-ti fie rusine!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close