FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF // Remarcă interesantă după ce Generația de Aur a pierdut alegerile FRF: "La LPF nu s-a înghesuit nimeni! E important să vedem acolo gălăgia de la FRF"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 12:19

Răzvan Burleanu a câștigat miercuri alegerile FRF și a obținut al doilea mandat consecutiv. Acesta a primit 168 de voturi, mai multe decât Ionuț Lupescu, 78, Marcel Pușcaș, 8, și Ilie Drăgan, 0.

Jurnalistul Gusti Roman a remarcat că la alegerile pentru șefia LPF, câștigate de Gino Iorgulescu, niciun membru din Generația de Aur nu s-a revoltat împotriva situației din Liga 1. De asemenea, aceasta a prezentat și un episod dezvăluit de Gabi Balint, care prezintă atuul pe care Răzvan Burleanu l-a avut la alegeri.

"Tot anul acesta au avut loc alegerile la LPF. Nu s-a înghesuit nimeni, Generația de Aur și «oamenii de fotbal» care acum scuipă efectiv pe victoria echipei lui Burleanu crezând-se superiori n-au zis nici pîs!

Liga este moartă-n păpușoi, deși are pe mână toate cluburile mari și toate vedetele fotbalului românesc. Băieții care s-au bătut până ieri să preia puterea la Federație ar putea încerca la Ligă. Ar fi un pas mai mic, dar important, și ar putea demonstra că pot!

Gabi Balint a punctat un lucru la TV DigiSport! A povestit că s-a întâlnit cu un prieten implicat în fotbalul mic și care i-a zis că actuala echipă a FRF s-a implicat proactiv în problemele pe care cluburile le-au semnalat, că a oferit ajutor și sprijin. Balint a fost surprins și a mărturisit că-s multe lucruri care s-au întâmplat, pe care opinia publică nu le știe, dar pe care grupările mici le apreciază. Raportându-se doar la Liga 1 și echipele naționale, cum au făcut-o cei din team-ul lui Lupescu, a fost o greșeală în opinia fostului internațional! Iar pentru mine acest lucru demonstrează că nu erau pregătiți pentru a prelua întregul, ca sa zic așa.

Federația înseamnă dezvoltarea fotbalului la nivelul României, iar prin asta înțelegem și fotbal feminin, și futsal și juniori. Tot.

Ca să revin la subiect, este foare important ca la următoarele alegeri ale LPF să vedem «gălăgia» care a fost acum la FRF! Ușor, ușor, fotbalul românesc trebuie să învețe să aleagă, să concureze, să se lupte, pentru că sub dictaturile păguboase ale lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir își pierduse de tot glasul!", a fost mesajul lui Augustin Roman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cid_dany
cid_dany  •  19 Aprilie 2018, 14:41

La FRF e cașcaval mai mult! Și cei care au făcut parte din era Mircea Sandu știau de acea vroiau înapoi.

935546666581153
Gabriel Dicu  •  19 Aprilie 2018, 12:58

Decit burlanu,oricine era mai bun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close