FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MÂINE, 14 NOIEMBRIE, 21:00, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Alertă la națională! Un titular important are probleme cu spatele înaintea amicalului cu Olanda

Articol de , - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 00:02

Portarul lui Nantes, Ciprian Tătărușanu, acuză probleme majore la spate și ar evita să forțeze cu Olanda, mâine, ora 21:00, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO, pentru a nu rata meciul din week-end cu PSG.

Accidentările nu-i dau pace lui Contra pentru meciul de mâine cu Olanda. Iar ultima problemă vine dintre buturi. Planul pentru partida cu batavii era să înceapă cu Tătărușanu, după ce, împotriva turcilor, i-a folosit pe Pantilimon și Niță.

Ex-stelistul s-a pregătit însă după un program mai lejer ieri dimineață, iar prezența lui pe Arena Națională e în suspans din pricina unei discopatii lombare, pe care o duce pe picioare de 3-4 ani.

Răspuns după antrenamentul de azi

Durerile la spate i s-au acutizat însă în weekend și ar trebui să apeleze la infiltrații ca să fie pe teren cu umbra Olandei. De aceea, va fi o alegere sensibilă pentru Contra fiindcă va fi obligat să țină cont inclusiv de detaliul că, la patru zile distanță, pe Tătărușanu îl așteaptă un meci special în Franța, în tricoul lui Nantes: disputa cu liderul PSG, la Paris.

E o confruntare pe care, evident, Ciprian nu vrea s-o rateze și ar ezita să forțeze la lot. O decizie finală ar urma să se ia însă după antrenamentul de azi al "tricolorilor".

Săpunaru tot separat

În plus, situația lui Săpunaru e și ea tot pe muchie de cuțit. S-a accidentat la tendonul drept la întâlnirea cu Turcia, duminică și luni s-a pregătit separat, iar Contra așteaptă orele dinaintea disputei cu Olanda pentru a se hotărî pentru titularul postului de fundaș dreapta.

48 selecții are Tătărușanu la echipa națională, pentru care a debutat în 2010

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Noiembrie 2017, 11:31

Nici de data asta nu-l baga pe Nita ca sa-l bage pe slabul asta cu dureri de spate. Cu Turcia a jucat 20 de minute si a avut o parada de generic.

chromophobia
chromophobia  •  13 Noiembrie 2017, 11:15

La portari stam bine si oricum nu e meci oficial.Sa intre Nita,in cazul asta

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Noiembrie 2017, 09:53
Postat de ray51 pe 13 Noiembrie 2017, 08:31

Culoar 'bun' pentru ceilalti 2 f.buni portari.

Necazul unuia ,bucuria altora .Este? Nu-i chiar asa tatarusanu e de departe mai bun decat ceilalti.Oricum nu e un meci capat de lume.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează