FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, TVR1, GSP.RO

Alex Chipciu despre trăirile alături de tricolori: ”Aş schimba istoria dacă aş putea”

Articol de - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 00:00

La iniţiativa paginii de facebook "Eu sunt 12", campanie destinată fanilor, mijlocaşul "naţionalei", Alex Chipciu, a vorbit despre trăirile din copilărie legate de "tricolori", dar şi despre momentele în care a îmbrăcat tricoul primei reprezentative.

Chipciu despre...

...cea mai frumoasă atmosferă: "Cu Ungaria în tur, la 1-1. Suporterii parcă-ţi transmiteau rivalitatea istorică. Mi s-a făcut pielea de găină"

...primul meci din tribune:  "Cu Norvegia pe Ghencea. Am pierdut 1-0. Din păcate, e o amintire tristă. Ţin minte locul din tribună şi terenul mocirlos"

...primul tricou: "Îmi cumpărase mama un tricou cu numărul 11 pentru că-l adoram pe Adi Ilie"

...copii: "Fetiţa de 2 ani deja îmi face galerie alături de soţie. Cea mică nu are răbdare să stea la stadion. Deşi în curînd sper să fie şi ea prezentă"

...echipă: "Sîntem o generaţie unită şi ne ajutăm unul pe altul. Sper să ajungem la CE şi să trecem de grupe"

...momente dureroase: "Categoric s-ar număra printre ele acel 2-2 cu Danemarca. Am ratat calificarea la Copenhaga după ce am dominat tot meciul. Şi returul din barajul cu Slovenia. Aş schimba istoria dacă aş putea"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează