FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alexandru Chipciu nu crede că va mai fi convocat la națională: „Selecționerul nu mai ține cont de forma de moment a jucătorilor”

Mijlocașul dreapta Alexandru Chipciu (34 de ani) nu crede că va fi convocat la națională în cazul unei calificări la EURO 2024.
Mijlocașul dreapta Alexandru Chipciu (34 de ani) nu crede că va fi convocat la națională în cazul unei calificări la EURO 2024.

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 21:30 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 21:50

Mijlocașul dreapta Alexandru Chipciu (34 de ani) nu speră că va mai fi convocat la națională în cazul unei calificări la EURO 2024.

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

Alexandru Chipciu este de părere că selecționerul Edward Iordănescu a stabilit deja nucleul de jucători pe care se bazează în acțiunile naționalei, iar jucătorii în vârstă, exceptându-l pe Mario Camora, nu intră în vederile sale.

Cuvintele interzise de Dorinel Munteanu în vestiarul Oțelului: „Să asculte ce le spun”
OȚELUL
Cuvintele interzise de Dorinel Munteanu în vestiarul Oțelului: „Să asculte ce le spun”

Fotbalistul Universității Cluj a spus că și-ar dori să fie chemat la națională, dar deciziile selecționerului nu pot fi contestate, pentru că doar acesta răspunde de ele.

Alexandru Chipciu nu crede că va fi convocat la naționala României

Clar, pentru confirmarea valorii tale, vrei la națională, pentru că ăla e nivelul pe care îl crezi tu maxim. Dar astea sunt deciziile selecționerului, ia jucătorii pe care îi consideră cei mai buni în momentul acela sau care îl ajută într-un anumit sistem. Selecția e făcută doar de selecționer și el e singurul sau primul care răspunde pentru succes sau insucces

Dacă vom bate Israel și ne calificăm la EURO, va fi cel mai bun antrenor. Dacă se vor califica Israel și Elveția, va fi cel mai slab selecționer din istorie, pentru că așa merg treburile. Nu știu, nu cred (n.r - dacă va fi în lotul pentru EURO 2024). Am văzut că a mers pe o linie, cu aceiași jucători. Jucători mai în vârstă nu știu dacă a mai chemat. Poate au mai fost niște excepții, cum a fost Camora

În rest, a mers pe aceiași jucători. N-a ținut cont de formă sau de astfel de lucruri. Dacă stau să mă gândesc, în trecut, când eram la echipa națională și nu jucam un meci la Anderlecht sau Maxim nu juca la Stuttgart, era o telenovelă. În țară era o mare problemă că nu sunt jucătorii în formă. 

Acum se pare că aria de selecție nu mai e atât de mare, iar selecționerul nu mai ține cont de forma de moment a jucătorilor”, a spus Alex Chipciu, potrivit sport.ro.

3 goluriși 3 pase decisive a reușit Alex Chipciu în acest sezon de Superliga

GALERIE FOTO. România a învins Andorra și continuă drumul spre EURO 2024

+35 FOTO

Citește și:

S-a încheiat telenovela „Ștefănescu la Rapid” » Sepsi a făcut anunțul
RAPID
S-a încheiat telenovela „Ștefănescu la Rapid” » Sepsi a făcut anunțul
Fostul internațional a explicat de ce a refuzat să meargă la FCSB: „Nu regret”
FCSB
Fostul internațional a explicat de ce a refuzat să meargă la FCSB: „Nu regret”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează